En härlig dag i NY city!

Igår kväll förvandlades mitt rum till en födelsedagsfest, för 10 personer. Ni som sett mitt rum på bild vet att det inte är så speciellt stort, haha. Dom gav sig inte iväg förrän halv 2, och jag gick upp 7.40 i morse, för att jobba på en tävling, trött!!
Det gick bra att jobba. Jag var den som satte pinnen i sanden där dom landade, så jag fick den bästa uppgiften! Jag fick $60 för "slitet".
Jag träffade svenkskar på brunchen, Magnus och Raijne, trevliga prickar!

Så vid halv två tiden gav jag mig ensam på tunnelbanan dowtown, stolt! Hittade på Megan och Todd, och mötte upp deras respektive tvillingar. Jag och två tvillingpar på shoppingtur i SOHO, kan det bli bättre? jag hittade några underbara butiker, jag ville ha ALLT! Jag köpte tre tröjor! Vi tog en kaffe på starbucks, och traskade sedan runt i timmar.  jag köpte en klassisk "I Hjärta New York" tröja i ett stånd på gatan.
Forever 21 var en av favoritaffärerna,såå många söta klänningar.

Vi mötte några kompisar till tvillingparen och åt middag på en mysig restaurang. Trevligt! Sen skulle vi gå å bowla, men det var 1.5 timmars kö, så vi valde bio istället, Music and Lyrics.
Sen åkte vi tunnélbanan hem igen, en heldag på stan, härligt! Nu är jag trött i fossingarna, så nu kryper jag till sängs.

100 år?

Vad är det för land jag har hamnat i? Hörde just på radion att en man dömts till 100 års fängelse! vad är det för fel på livstid? Vad händer då efter 100 år, när han ligger begravd, blir hans själ fri då på nåt sätt? Just nu är det väldigt sent att spekulera i sådant, för det kan ta tid...

Nu måste jag försöka krypa i säng, känns som det är nån antimagnet i sängen, jag kommer aldrig dit...
Over and out -  /tänkaren

Desperate Housewife

Idag har jag varit housewife, kanske inte så desperat, med duktig! Jag har städat, tvättat ,slängt sopor och fixat! dagens fråga: Hur kan det alltid bli ojämna par i sockor när man tvättar? Man har ju jämnt antal fötter? Eller? jag har tvättat en maskin svart, en med vitt, och en med rosa såklart! Nu hänger det tvätt i hela mitt lilla rum.. jag tycker det är kul att tvätta! (iochför sig tvättpremiär för min del, men än så länge är det kul, bara ca 60 år kvar nu) kanske hinner tröttna??

Nu sitter jag och lyssnar på  RIX morgon sol, det är ju midnatt hos mig, klockan sex i Sverige. Och Gert kanske får barn idag, spännande! Vill höra Linda Bengtzing och Markoolio innan jag lägger mig, då sover jag sött sedan! Jag e verkligen en av de största schlagernördarna som finns! Å den låten e så klockren! Jag har följt melodifestivalen via livesändningarna på nätet! Heja Enköping!

Idag var jag ganska onödig. Satt vid datorn och tänkte på något som jag skulle säga till Tobbe, men som jag glömt. Utan att tänka så långt så skriver jag till honom, -jag skulle säga en sak till dig, men jag glömde vad det var. "Var det nödvändigt att skriva "fick jag till svar... vet inte? Virrpannan!

Idag har jag haft träning på step-up maskinen, som en riktig gymtjej haha! Men jag är nöjd med att träna nånting. jag hade ingen smärta i foten alls, den läker!! Jihooo! Kanske kan börja jogga på måndag!

Skulle kolla på Grey's anatomi, men glömde bort det i all tvätt... hade jag sett TV:n för alla kläder? Svårt att avgöra.... :)

Nu ska jag plugga lite innan sömnen kommer alltför nära....
Gonatt & Gomorrn!