Glasögonorm?

Jag funderar allvarligt på att skaffa glasögon eller nåt. Fattar inte vad det är för fel på mina ögon. Så fort jag sätter mig och läser så börjar ögonen göra ont, dom blir röda och det känns som det är grus i hela ögonen. Förut kom det bara när jag räknade matte, och bara högerögat var drabbat, men nu kommer det så fort jag öppnar boken, och på båda ögonen.. Det gör jätteont, så jag måste blunda ca 15 sekunder varje minut, jätte-ineffetivt! Så det tar så läng tid att läsa och jag kommer av mig hela tiden. Skumt, kanske dags att bli glasögonorm?
Jag ska försöka klara mig undan träningen i morgon, tränaren tror aldrig att man är sjuk, så man måste verkligen övertyga honom om man ska få vila.
På onsdag är det Halloween, och denna gång ska jag vara Gold digger i en härlig guldklänning med hacka och spade och en snygg gruvhjälm! Och ett halsband med ett stort dollartecken:) Ska bli kul, jag gillar att klä ut mig.
Nu ska jag läsa lite om Gud innan jag lägger mig, har prov på Gud på onsdag haha!
Dagens Serbiska: Dobra Dupe = Snygg rumpa!
Have a good Monday Sweden!

/Ormen?

Sjuk :(

Kände det på mig igår, jag frös och kroppen var öm, kände mig hängig.. vaknade upp nu med dunkande huvudvärk och svullen hals. Inte alls kul att vara sjuk, speciellt inte när det inte är någon här som pysslar om en.
Jag tog just en lång varm dusch, och ska snart pallra mig iväg till bibblan. Jag har två prov den här veckan, i mina svåraste ämnen, så det gäller att ligga i idag. Ska gå till brunchen snart och dricka mycket hett te, och ta en huvudvärkstablett, så kanske det blir bättre.
Läste på www.friidrottenshopp.se att jag var inbjuden till Landslagsläger i längd, men jag kommer hem dagen efter lägret slutar, så jag kan inte komma.. Tråkigt, det hade varit så himla kul, en bäveruppfäljning med Berta!!
Det stod också att jag bytt klubb, till Västerås, så nästa år tävlar jag i Västeråsdräkten. Ska bli himla kul och inspirerande att tävla i en större klubb, och speciellt att vara med på lag-SM, vilket varit en omöjlighet i en klubb med tre seniorer haha. Västerås är en härlig klubb med mycket trevliga människor!

Nu till marketingboken, utan att passera Gå.

Santa came early....... and she brought a BANANA!

image202