Ensam

I ett fem vaningars bibliotek sa ar jag ENSAM! Men det sager nog mer om mig an om de andra 3.500 eleverna. Det ar fredagkvall, alltsa helg, och vanliga manniskor gor roliga saker pa helgen, nar man ar ledig. Men jag ar en pluggistont, som spenderar hela fredagskvallen har i min ensamhet. Men vad ar det egentligen att missa? En sak hade varit om jag var hemma, dar jag har en underbar familj, Batsa kompisarna och den underbara pojkvannen. Da hade jag sakert lockats ivag pa nagot kul (tex oktoberfest, som jag missar!!). Men vad missar jag har? Ett gang som sitter pa rummet och dricker (i smyg) och inte ens gar ut. Dom sitter bara och dricker, och efter en ol sa ar dom "sooooo drunk" och rumlar runt, och ar fulla hela nasta dag efter, och ar skitcoola nar dom latsas vara fulla pa traningen. Anledningen ar inte att "sallskaps dricka", utan att bara bli full ar malet..
Ok nu ar jag valdigt negativ, men jag har huvudvark och hemlangtan, till de som jag verkligen alskar och vill vara med. Jag vill vara hemma nu, pa JOAR i Enkoping och dansa med mina alsklingar!! ha sa kul ikvall tjejer, tanker pa er! Nu ska jag slutfora kvallens jobb och ta en valfortjant somn efter det..
Good Night!

Ramadan middag

Eftersom jag är vice ordförande i Internationell Student Association, så är det lite event på gång som ska fixas. Det första som händer är Ramadan middag den 10 oktober, med massa god mat, men först efter att solen gått ner. Ska bli spännande att se hur det går till.'
Annars har jag haft en skön fredag hittills, med träning, lektion, träning och snart middag.
Här är några bilder från morgonträningen:

Första bilden från vänster: Alix, Kaitlyn,Jag och Meredith.
Andra bilen: Madeline&Paige
Tredje bilden:Fallskärmar
Fjärde bilden: fötter med likadana skor på.
Femte bilden: Alla utom jag.
Vi sprang fallskärmslopp 4*3*100m. Sen körde vi ett mördarpass för magen:)
Eftermiddagsträningen bestod av benböj, militärpress, ryck, och step-ups.
Nu är jag mör i hela kroppen, ska bli gott med lite middag!
Sen ska jag ta i tu med mitt buddhism prov.....Boooring fredag kväll, that´s life here sometimes!
Over and out!

tvättbjörn

Nu slängde jag just in en omgång tvätt, skönt att ha en kväll när man har tid för lite andra nödvändigheter än plugg. Kom just från kvällsklassen i Financial Accounting, med min absolut bästa lärare här over all på Manhattan College. Professor Bucci - hur bra som helst helt enkelt!
Det blev en Dunkin kaffe på vägen hem med Tobbe (för omväxlings skull:) och lite utvärdering av Marketing provet. Just nu känns det som att det kanske inte blev så bra resultat som jag trodde.. När man tror att det går bra verkar det gå dåligt, när man tror att man blev underkänd blir det bra resultat, underligt. Men jag försökte mycket iallafall, pluggade halva natten och morgonen, men det var svårt.

"I can accept failure. Everyone fails at something. But I can't accept not trying" - Michael Jordan

Gjorde misstaget att ta på mig keps med blött hår. Hår som torkar i keps kan aldrig bli bra om du inte tvättar det, tänk på det.
Jag ska bli vaxad av min rumskompis Tash. Jag måste först spara ut håret på benen så det blir långt, sen är det dags. Första gången, ska bli spännande :)

Idag fick jag ett roligt besked, jag ska få en svensk kompis till skolan, Siri Fagerlund klarade Toefl testet och är nu klar för Manhattan College, kanonroligt!
Jag fick ännu en manhattan track and field tröja från coach idag, vet inte varför han mutar mig nu, ingen tävling i närheten. Men jag blev glad, det är min favvo-tröja, en grå luvtröja.
Träningen går mycket bra, även om jag har träningsverk som tusan... :) Idag hoppade jag mångsteg, borzowgång i trappor, sprang och powerskippade. Ganska lätt pass jämfört med de tidigare.. Tisdagen var ett monsterpass. Känningarna sitter kvar från det haha! Det som inte dödar, härdar!


Farfar, Gull & jag!
Från den härliga tisdagen uppe i "The view". Fantastisk utsikt!
På servetterna var det en karta som visade vad man såg utanför förnstret.