Sooool

Ännu en varm dag här i Florida. Lite för varmt om man får klaga nu när det äntligen är varmt haha. Blir människan aldrig nöjd kan man undra?

Ca 33 grader i skuggan, och poolen svalkar inte ett dugg. Det är ca 25 grader i poolen.

Var ute och tränade lite i morse, jag flöt bort i mitt eget svett!! Har aldrig svettats så mycket. Jag gick in till trainers och fick behandling för min inflammerade rygg, efter det kändes den lite mjukare.  När jag ställde mig upp efter att ha legat på en bänk, var det en sjö av svett formad efter min kropp haha. Mycket vatten är det som gäller, mängder!

Sen åkte vi hem och hängde lite vid poolen, i den mängd man stod ut i solen vill säga. Även jag som är ett sol-orakel pallade inte länge. Jag ska inte vara ute ändå idag för jag ska ju tävla i morgon, så jag kilade in och duschade. Och nu ligger jag i ett svalt och skönt hotellrum och kikar dumburk och väntar på att coacherna ska komma tillbaka så vi kan åka och äta middag.

Nu ska jag läsa lite bok, läser en superbra bok som heter Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Man kan knappt lägga ifrån sig den. Den är snart slut, jag började igår.

Puss

Kommentarer :

#1: Sirran som hejar!

Heja Malla friskt humor, du e snygg, snabb och cool och skit bra och jag tycker om dig!!! puss

skriven
#2: pappa

Tja, Enköping kl.9.00 fm redan + 20, det finns två Stieg Larsson till, de är minst lika bra! Lycka till gumman /puss

skriven

Kommentera inlägget här :