Nytt bord och massa smaskigheter :)

Igar kvall akte jag till IKEA (dom har oppet till kl. 22.00 har) och handlade massa nodvandiga (och icke sa nodvandiga) saker till lagenheten. Jag kopte ett bord, vilket vi verkligen behovde!!! Jag ar trott pa att sitta med tallriken i knat. Jag handlade lite bakgrejjer, mixing bowls, skarbrada, teskedar (vi hade en, haha, vet ej vem som ater teskedar, men vi hade 4 forut) te/kaffekoppar (matchande till mig, Siri och Tash:), Jag kopte en myslampa till vardagsrummet, doftljus, blabarssylt, musli till mig och Sirran, chocklad till mig och Emmy, kanelgifflar till Emmy och Andy, kaviar (random!) till Felix och Ahlgrens bilar och kottbullar/lingonsylt/graddsas till Sal! Det blev en mycket givande trip, jag ar supernojd med mitt bord speciellt :)


Nu sitter jag i biblan och pluggar som en superpluggis. Jag haller pa med Astronomi, men ska snart ga over till Marketing Management. Usch vad jag ogillar midterms. Prov i alla amnen pa en vecka. Stressigt varre.
Jag har suttit har sedan frukosten, och planerar att stanna tills det ar dags for middag. Ikvall ska jag belona mig med en rolig trip ner till city och traffa mina alsklingar Shan&Meg! Cant wait to see you guys!

Love love love fran en ubertrott plugghast.

Kommentarer :

#1: Gunilla

Men du är ju för snäll du :)

skriven
#2: dragi

Jag e faktiskt inte så rädd för att lämna folk i swe,jag skulle nóg bara sakna mamma o min syster annars had ejag klarat mig utan mycket folk. usch nu lät jag väldigt neggo. jag e bara rädd att jag inte skulle klara av plugget där,d va längesen jag pluggade,jag e 28 år =) engelskan har jag inga som helst problem med,har fått ganska mycket komplimanger för den. vet du om d finns några ok utbildningar inom mode o design i NY? jag säger Ok just för att jag e feg eheh tror inte jag klarar av THE ONE Parsons hehe.Det gör inget att din blogg e intern då o då,tycker din familj o dina vänner verkar jättemysiga. Jag följer bloggen med glädje,lite som inspiration. blir glad när det går bra för folk =)

skriven
#3: Mamma

puss o kram o godnatt min lilla plugghäst! Du é bäst!

Kram mamma

skriven

Kommentera inlägget här :