It's time for africa!

Waka waka!
Nu far vi till Afrika :-) 
Sitter på Arlanda och vi ska snart hoppa på planet. Vi mellanlandar i Dubai innan vi når slutdestinationen Kapstaden, och tillslut Stellenbosch där vi ska spendera de kommande tre veckorna. 
Bye bye Sweden!

I morgon bär det av

Efter härliga dagar i Örebro och Enköping är jag nu på väg hem till Lidingö. Jag har fått massor av fina klappar, ätit så god mat, myst med familjen och träffat underbara vänner. Visst är julen härlig?

Jag har träffat Dani och hennes vackra babymage och igår gick jag på bio med Marre och Danne, vi såg Hundraåringen. Jätterolig film som jag kan rekomendera!

Nu ska jag hem och packa, för i morgon drar jag till Sydafrika!! 


Taggar: jul familj Sydafrika Dani Marre julmat julklappar resa;

God Jul

God jul mina vänner! 

Hoppas att ni hade en fantastiskt mysig julafton igår, och att hela julhelgen blir härlig! Själv firade jag lite i Enköping i måndags, på Lidingö igår och idag bär det av till Örebro för att fira med Andreas familj. 

Igår blev det så mycket god mat att vi nästan rullade hem nån gång efter midnatt. Tack söta bror och Bella för allt! Helt underbart! 

Det var traditionell julmat blandat med lite italienska delikatesser som jag gillade starkt :-) jag har aldrig varit ett riktigt fan av julmat, däremot julmust och julgodis konsumeras flitigt under juletider. Men igår var det en perfekt blandning av olika rätter så även jag kunde äta mig till en matkoma ;-) 

God fortsättning och ta hand om varandra <3Taggar: god jul julmat julgodis julfirande jul2013;