Jag har tränat!


Nu har jag tagit det första steget mot en comeback 2014. Let´s go!

Igår började jag träna igen för första gången efter operationen. Såret har läkt fint så nu är jag redo för lite enklare träning till att börja med. Det är fortfarande drygt tre veckor kvar med booten, men resten av kroppen kan ju tränas.
 
Jag var lite smått övertaggad igår och gick runt med träningskläder hela dagen i väntan på träningen :-) Det var en skön känsla att åka till Bosön igen. Äntligen. Jag har verkligen saknat att träna, det har varit lite av en tomhetskänsla varje dag, som att något saknats. Jag kommer nog alltid att träna, det är liksom en del av mig.
 
Träningen gick bra, även om jag kände mig svag, men det är ju ganska förståligt. Jag körde bål och armar och cyklade som uppvärmning. Härligt att bli trött och svettig igen. Jag har ett nytt bänkpressmål som snart ska tas :-)

I över en månad nu har jag levt som en riktig tjockis. Jag har varit sängliggande mestadels, kollat massor på film och TV och ätit pizza, hamburgare, godis och fika varje dag. Gött... Men man tröttnar ju snabbt. Jag trodde jag skulle gå upp lite i vikt (inte för att jag bryr mig så mycket när jag inte tävlar) men jag har tappat nästan 3 kg på godis- och kak-dieten och jag ser deffad ut tycker A haha... Smalare än nånsin. Så mitt råd till dig som vill gå ner ett par kilo är att ligga i sängen i 4 veckor och kolla på serier medans du mofflar godis, glass och dricker cola.. Bra diet va? Den heter JÄVFJV (Jag Äter Va Fan Jag Vill) om nån vill testa.
 
Nu sitter jag och jobbar lite, och i eftermiddag ska jag åka och träna igen!! Längtar!
 
 

Nya toppar från Intersport

Köpte lite nya sporttoppar från Intersport häromdagen. Supersköna och snygga, och till ett väldigt bra pris. Därför blev det alla tre färgerna haha! Men jag behövde verkligen lite nya fräsha, jag slängde ett gäng gamla igår när jag rensade lite, så nu har jag lite nya fina :-) Träningsmotivation! Fast just nu är jag taggad till tänderna iaf, men i höstmörkret senare kan det vara bra med lite färgglatt i garderoben. Rekomenderas!
 

Idag är ingen vanlig dag

..för det är Lottas födelsedag, hurra hurra hurra!
 
Idag fyller världens underbaraste, finaste och snällaste mamma år! 
Jag älskar dig mest av allt! Du är bäst!
(Har inga nya bilder på denna dator, så det får bli en på mammis, mig och pappis från min examen :)
 
Vi firade mamma hemma idag med familjen efter jobbet. Det blev fika, middag, och sen fika igen. Mysig kväll. 
Nu sitter jag och A i bilen på väg hem mot Lidingö. Det regnar ute för första gången på länge. Nästan lite mysigt.. Hem och tända lite ljus och dricka te. Ha en fin kväll!