My birthdayyy

Idag fyller jag år! 
Jag väcktes av min underbara älskling som hade gjort frukost på sängen till mig :-) Supersmarrigt och mysigt! Efter det gick vi till arenan och tränade ett svettigt pass, grymt varmt här idag. Jag hoppade längd med Malin E och Andreas sprang riktigt jobbiga intervaller. Nu ligger vi och njuter lite i solen, och i eftermiddag ska vi kötta lite styrka. Födelsedagsfirande fortsätter ikväll på stranden :-)
Foto: Andreas Otterling

Igår kväll hängde vi på grannhotellet som hade uppträdande i form av en riktig entertainer :-) Jag och Nadja rockade loss tills svetten rann haha. Sjukt kul, vi fick till och med sällskap av lite pensionärer efter ett tag och senare svängde vi om i en dubbelbugg med buggkungen från Örebro. Good times! 


Foto: Janne Bäck 

Vamos a la playa

Igår hade jag och älsklingen ledigt på eftermiddagen så då drog vi ner till stranden och badade lite. Det var kyligt i havet för en badkruka som jag själv haha. Men det var skönt efteråt. Det var så varmt att man var tvungen att hoppa i och doppa sig för att inte smälta bort. Det blev ännu en smarrig glass och favoriten cappuccino med grädde, mums! 


Sprinting

Igår på träningen körde jag korta sprintlopp på 50 och 60 meter. Det gick jättebra och benen kändes snabba. Sprang min bästa träningstid på 60 så det kändes riktigt gött :-D