2016: Juli, augusti, september.

Juli, augusti och september blev helt otroligt händelserika månader. 


Jag började juli med att åka till Världsungdomsspelen i Gbg och hoppade 6,46 på lördagen, och dagen efter åkte jag till Amsterdam på EM! 

EM var en helt fantastisk upplevelse och SÅ himla kul!! Efter EM infann sig ett litet antiklimax och jag tävlade på lite grann men började även att träna lite hårdare igen för att hitta lite form i slutet av augusti till SM och Finnkampen. 

I juli var vi även på lilla Livias dop i Enköping, vi var och badade i Bresse och jag började jobba lite mer (för att ta igen all ledighet :-).

I augusti var det mer jobb och träning de första veckorna, och sedan de resterande tävlingarna på säsongen. Jag åkte till Helsingborg för att hoppa tresteg, och då bestämde jag mig för att ställa upp på SM en vecka senare. 

På SM:ets första dag, fredagen stod jag på ansatsbanan i trestegstävlingen. Vem hade trott det två veckor tidigare? Inte jag 😊
Jag hade målat naglarna med en röd nyans som hette "rock the runway" och jag hade inställningen att bara ha kul. Och det hade jag verkligen! Det gick så pass bra att jag slog personbästa och vann! En riktigt kul kväll på Sollentunavallen!
På söndagen tog jag brons i längden och blev uttagen till Finnkampen i båda grenarna.

Augusti var inte bara glädje. Det var också månaden jag fick reda på att en nära vän till mig drabbats av den hemska skitsjukdomen cancer... Tur att min vän är världens starkaste och kommer kick its ass! ❤️ Du är så stark och grym kära B 👭💕

I september bar det av till Tammerfors för Finnkampen och det en väldigt kul tävling. Sverige tog en dubbelsegrar, jag var tvåa i tresteget och var med och tog en trippel i längdhoppet.

Några dagar efter Finnkampen var jag bjuden på en resa till Paris av min älskade A. Och där på en picknickfilt framför Eiffeltornet friade han och jag sa JAJAJA! För självklart vill jag vara din förevigt hjärtat ❤️

Kommentarer :

#1: AL

Vilket collage, WOW ✋💟

skriven

Kommentera inlägget här :