Dag 12, annandagen ☀️

Idag är det annandagen och det känns precis just bara som en annan dag😊. Här nere har man ingen koll på dagar och knappt på tider. Dagarna flyter ihop med varandra och det känns liksom inte viktigt att veta om det är måndag eller fredag. Väldigt skönt och avstressande. 


Dagen började som vanligt med en härligt frulle bestående av yoghurt med nötter och frukt, scrambled egg, toast, kaffe och juice. Sedan var det dags för träning och jag hoppade längd tillsammans med en duktig norsk kille som hette Ingar. Kul att få sällskap i gropen. 

Vi åt lunch hemma för vi hade rester kvar sedan igår när vi lagade mat, och sedan var det chill ett par timmar innan vi gick till arenan för pass två. Intervaller: 120-100-80 x 2. Jag var helt slut efteråt 😊 A körde backe tills han var helt sopslut också, hörde även rykte om att Leffe harade sista loppet?!😉 

Kvällen spenderades på Java och jag fick in en galet stor charkbricka 😋. Nöjd tjej!


Jag läste ut DaVinci koden idag så nu måste jag börja läsa något nytt, men jag orkar nog faktiskt inte ikväll för jag är riktigt sömnig. Det får bli i morgon. Då är vi lediga och kroppen verkar mer än gilla det förslaget. Istället för träning blir det shopping och vingårdsbesök 🍇🍷. 

Nu ska jag sussa! Gonatt!

Kommentarer :

#1: Pappa

Ha en trevlig dag bland vinrankorna ❤😘

Svar: Ja det ska vi ha 🍇😘
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Mamma

Låter som om ni har en skön tillvaro!
Kraaaam

Svar: Haha japp inte mycket att klaga på 🙌🏼😃
Malin Marmbrandt

skriven
#3: AL

Nej det ser inte ut som ni har så mycket att klaga på. Det känns väldigt skönt för oss här uppe i nord att höra och se att ni mår bra. Fortsätt med det. 💞

skriven

Kommentera inlägget här :