Dag 7, idag kom resten av gänget.

Dagen började med att hotellägaren knackade på dörren och vi hörde Leffes röst utanför. Vi var inte beredda på att han skulle komma så tidigt men vi klädde snabbt på oss och gick ut i trädgården och mötte upp honom för frukost. Vi fick höra om hans resa och att han blivit uppgraderad till business den lyckosten! 


Efter frukosten gick jag till frisören för att klippa mig och göra slingor. Hon var jättetrevlig och jag blev nöjd med resultatet. När jag skulle betala tänkte jag att det kanske skulle kosta runt 1000 rand, men så säger hon 480?! Helt galet billigt!! Alltså slingor i hela håret och klippning för ca 320kr. Crazy!

Kort efter att jag kommit tillbaka från frisören kom Malin och Madde hit också, så nu är hela gänget som ska hit från min grupp samlat. 
Vi gick till Botaniska trädgården och åt lunch på en gång då tjejerna var väldigt hungriga. 

På eftermiddagen var det träning och jag och A körde styrka i det fina gymet. Passet gick bra och jag var yttrst nära att persa i djupa benböj. Nästa gång sitter det 💪🏼 A lyfte också riktigt bra trots att han fortsättningsvis har det lite jobbigt med magen. 

Nu ikväll gick vi till Java och åt pizza, smarrigt! Pizzamalin va nöjd 😉
Nu är det dags för julkalendern och lite läsning innan vi ska sova. Följer ni också Selmas saga? Så spännande nu. 
Godnatt!

Kommentarer :

#1: AL

Fina du, slingorna ser perfekta ut. Va kul att hela gänget är samlat. 🌞🍷

skriven

Kommentera inlägget här :