Stress

OBS! Riktigt mycket gnällande i detta inlägg.

Ibland känns det som att man skulle behöva 48 timmar på ett dygn eller 10 dagar i veckan typ iaf. Jag hinner inte med någonting just nu, eller så är det precis det jag gör? Att jag gör alldeles för många saker samtidigt..

Stressen har för tillfället tagit över mig och igår bröt jag ihop lite. Jag gick då och la mig tidigt och sov länge idag så nu känner jag att jag är på banan igen. Men det är svårt att hinna med all träning, jobb och alla övriga aktiviteter som ska hinnas med innan vi åker bort.

De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och jag har inte hunnit vila och koppla av en minut knappt. Även om det är roliga saker jag har gjort så är det tufft att träna hårt och aldrig få full återhämtning.

I onsdags blev det en heldag med tre pass och hundpromenader, i torsdags två egna pass och sedan höll jag i ett pass efteråt.
I fredags tränade jag två pass ganska tätt för att sedan åka in till stan för lite födelsedagsfirande av min kollega. Då blev det någon timmes mindre sömn än jag var van vid och sedan jobbade jag heldag lördag och på kvällen shoppade jag julklappar i mall of scandinavia. Då trodde jag att jag höll på att bli sjuk för jag var sopslut, kroppen värkte och jag kände mig febrig (men det var nog bara den hysteriska shoppingen som tog kål på mig). Söndagen var det åter jobb och julshopping och träning efter det, och måndagen bestod av tidigt morgonpass, jobb, och ett sent träningspass.
Idag jobbade jag extra åt en kollega som behövde vara ledig några timmar.
Puh!

Nu ska jag försöka att lugna ner mig och njuta av dom sista dagarna hemma och bara ha det mysigt och fira jul ❤️️🎅🏼

Tack alla som läste ända hit haha! Ibland måste man bara skriva av sig lite och gnälla. Sen känns det bättre och man inser att man egentligen har det väldigt bra 😊

Jag har stressat så mycket att jag knappt tagit några bilder den här veckan, men nedan kommer de få jag hade på kameratullen 📸

Det är så julfint och dekorerat överallt! Love it! 😍

Mina nya längdhoppsskor 💕🙌🏼

Kommentarer :

#1: Pappa

Nu får du ta det lite lugnt gumman! Schyssta dojor 😀😘❤️❤️❤️

skriven
#2: Mamma

Lilla gumman, ta det lite lugnt nu och njut av julen lite!
Älskar dig massor!
Häftiga skor!
Kraaaaaaam

skriven
#3: AL

Julstämningsbilder så fint 🎄

skriven

Kommentera inlägget här :