Bradenton, Florida 🌮

IgĂ„r kvĂ€ll kom jag och A fram till IMG Academy i Bradenton, Florida. HĂ€r ska vi vara i tre veckor framöver och det verkar vara ett riktigt toppenstĂ€lle verkligen!! 

Vi bor i en superfin och stor lĂ€genhet med sovrum, kök/vardagsrum, badrum, tvĂ€ttstuga och balkong đŸ‘đŸŒ. 

Äter gör vi pĂ„ en restaurang pĂ„ campusomrĂ„det och trĂ€nar gör vi pĂ„ nĂ„gon av alla fina lokaler och platser. Det finns flertalet gym, en superfin arena och grĂ€splaner. 

Vi tar oss fram med ett litet golfbilstĂ„g som gĂ„r runt runt hela dagarna pĂ„ omrĂ„det, sĂ„Ă„ gulligt och vĂ€ldigt smidigt. 

Gatan vi bor pÄ heter Champions Walk. Fint va?

Den fina arenan đŸ™ŒđŸŒ

Gym đŸ’ȘđŸŒ

HĂ€r Ă„ker vi lilla tĂ„get 🚂

VÄran första dag hÀr vaknade vi hÀrligt jetlaggade vid 4 och slumrade om lite till 5. Sedan lÄg vi kvar tills klockan 6 dÄ vi gick upp och Äkte till frukosten.


Efter frukosten Äkte vi hem igen och fixade lite med uppackning osv, innan vi Äkte till lÀgrets första pass. Vi körde uppvÀrmning, koordination, hÀckrörlighet och grÀslopp.

Sedan var det dags för lunch och en kaffe i solen. Det Ă€r livet â˜€ïžđŸ˜ŽđŸ™ŒđŸŒ.
Vi gick en promenad till en mataffĂ€r och köpte mer kaffe som vi kan brygga hemma, och Ă€ven tvĂ€ttmedel sĂ„ vi kan tvĂ€tta. Lyxigt med egen tvĂ€ttmaskin pĂ„ trĂ€ningslĂ€ger!! PĂ„ vĂ€gen till affĂ€ren gick vi förbi skalet pĂ„ en krokodil som hade ömsat skinn. đŸŠđŸ˜±. 

Efter lite chill och kaffe var det dags för gym, och dÀrefter middag.
PĂ„ gymet fanns det kameror som mĂ€tte effekten pĂ„ lyften, mycket intressant tyckte vi 😃. 

Godnatt frÄn Bradenton!

Kommentarer :

#1: AL

Ser ut som ett stÀlle ni kommer att trivas i, men krokodilerna fÄr ni se upp med. Kraaaam

skriven

Kommentera inlÀgget hÀr :