Finnkampsdags 👊🏼💥

Idag är det första september! Hösten är här på riktigt enligt kalendern iallafall. Det är med blandade känslor jag välkomnar hösten. På ett sätt är det tråkigt att sommaren lider mot sitt slut då den aldrig riktigt kommit igång, å andra sidan så gillar jag verkligen hösten och tycker att den är galet mysig så det är något jag ser fram emot 🍁🍃🍂


I helgen hoppas jag dock verkligen på att det är mest sommar, då tävlingskläderna ska på en sista gång för denna sommar. Och det är inte vilka tävlingskläder som helst, utan landslagskläderna! Det är alltid lite extra kul att tävla i Sverigekläderna 🇸🇪 För min del blir det tredje landslagsuppdraget i år, och den här gången ska jag dubblera och köra både längd och tresteg. Jag är riktigt laddad 💥.

Idag ska jag vara med på ett event på Citygross i Värmdö där kunder ska få tävla mot mig i någon tävling och kunna vinna biljetter till Finnkampen. Vill ni vinna biljetter får ni komma dit och tävla mot mig eller någon av mina landslagskollegor, eller på andra Citygross i Stockholm 😊. 

Ikväll väntar middag och sedan lagmöte på hotellet, och i morgon drar tävlingen igång. Jag hoppar tresteg 16.10 och på söndag hoppar jag längdhopp 15.10. Har ni möjlighet, kom och heja fram Sverige till seger mot finnarna 🇸🇪🇫🇮🏆.  Annars får ni kika på TV 😁.

Goooooo Sweden!

Kommentarer :

#1: Mamma

Supporterklubben kommer självklart!!!
Kraaam

skriven

Kommentera inlägget här :