Första dagen i Potch

Igår landade vi i Johannesburg, blev hämtade av en chaufför som körde oss till vårat hotell. Potch ligger ca 1 timme och 45 min utanför Johannesburg.  När vi kom fram packade vi upp väskorna, chillade lite och sedan gick vi ut och joggade. Vi sprang förbi Spar och köpte lite vatten och grejer, och när vi kom tillbaka till hotellet så lämnade vi grejerna och gick över till arenan för att kika på banorna och gymet. Banorna var av superfint gräs, som en riktigt kortklippt golfgreen och i gymet fanns typ allt man behöver, så det verkar riktigt bra 😊 (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Här är vårat rum. 

Idag körde vi lägrets första träningspass, pass 1/33 och 2/33. I morse var det sprint på programmet, 3x3x60m. Första och sista setet körde vi på gräset, och andra setet på banan. Det kändes väldigt skonsamt och bra att springa på gräset såhär i början på lägret. 
(null)

(null)
Efter loppen hoppade vi häckhopp innan vi var klara med dagens första pass.
(null)

(null)

(null)
Mellan passen åt vi lunch, och medans A gjorde pluggrejer så gick jag och fikade med Nadja. Superkul att vi hann ses en sväng för i morgon åker dom hem 💕😘 (null)

(null)

(null)
(null)

På eftermiddagspasset var det styrka och vi körde ryck, frivändningar och djupa benböj. Det kändes väldigt bra idag så jag hoppas den känslan hänger kvar i morgon också, då vi ska hoppa LÄNGD 😁. 
Nu ska vi kolla på julkalendern och sen sova ganska tidigt 😊 (null)
(null)


Kommentarer :

#1: Pappa

Fina gräsbanor, det var lite annorlunda. Ser fint ut 🌞

Svar: Ja verkligen! Mjuka och sköna banor. Det finns en vanlig arena också som vi ska till en annan dag 😊 puss och kram ❤️
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Mamma

Ser ju toppen ut och vädret ser ut att bli jättebra till helgen och framåt! Kraaam och njut!

Svar: Det var ganska skönt igår också, 27 grader fast mulet. Men idag skiner solen och snart ska vi hoppa längdhopp 😁 Puss
Malin Marmbrandt

skriven
#3: AL

Bra början, fortsätt så att ha det superhärligt kraaaam

Svar: Tack! Ja nu kör vi 👊🏼✨😘
Malin Marmbrandt

skriven
#4: Leif Robertsson

Snyggt och ni ser ut att trivas redan! Saknar er, men vet att ni kommer att köra på bra.
Hörs snart igen!

Svar: Ja vi trivs bra här, allt verkar toppenbra än så länge 😁 Många frågar efter dig här. Nästa gång får vi åka gemensamt! Hälsa alla därhemma! Kram från oss.
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :