Sprint på ny arena

(null)
Idag cyklade jag och A iväg till en annan "vanlig" arena för att vi skulle springa 120m snabbt. Man kan ju springa på gräsbanan också men tiderna blir inte lika snabba som på vanlig bana. 

Arenan var döpt efter en maratonlöpare som hette McArthur och som vann OS i maraton i Stockholm 1912. Lite kul att han kom just från Potch. 
Hans kompis som även han tävlade för Sydafrika i OS sprang tillsammans med McArthur i ledningen i maratonloppet i Stockholm och de hade bestämt sig för att gemensamt ta en vattenpaus i slutet av loppet. Men när kompisen stannade och drack så sprang McArthur vidare utan att dricka och vann loppet med drygt 50 sek. Vilken luring han var den där McArthur 🤣 Han fick ett OS-guld, men blev kanske av med sin polare kan man ju gissa..?

Anyways,
Sprintpasset gick bra, utan att bjuda på några magiska tider. Vinden var inte helt optimal då den svängde fram och tillbaka hela tiden och vi skiftade håll varannat lopp typ 😊 Jag hade mellan 7,10-7,20 på alla 60m-lopp (första steg) och 14,57 på 120-ingen. 
Men ändå ett bra pass att lägga in i träningsbanken!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)
På hemvägen stannade vi och handlade TACOS! Det var sjukt längesen vi åt det så det ska bli supersmarrigt ikväll. 
Till lunch åt vi pastarester från igår och drack världens bästa dricka STONEY 👌🏼 (null)
I morgon väntar mitt första trestegspass sedan i somras, det ska bli riktigt spännande och se hur det känns 😬 och A ska skutta längd. Men det är först på eftermiddagen. Vi taggar igång med lite styrka på förmiddagen.
Nu ska det strax lagas tacos 🌮 (exakt såna där som på emojin faktiskt, det var det ändå som fanns här i Potch. Retro-båtbröd!).

Kommentarer :

#1: AL

Fin sprintbana och så Tacos på det, mums. 🍲👍💜

Svar: Ja tacos är riktigt fint det 🌮😁
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :