Fun week 😊

Hej svejs! 

Hur mås det? Hört att det är många som är förkylda.. snälla snälla snälla låt mig slippa, känns så sjukt olägligt att bli sjuk just nu. Jag har trott varje dag att jag ska bli sjuk för alla runtomkring mig är sjuka, men än så länge har jag klarat mig, peppar peppar. Jag kan ta en superdunderförkylning i mitten på mars om jag slipper nu... 

Vad har hänt senaste veckan då? Jo jag har varit hemma i Enköping och hälsat på Bella,  Johan och Wille i deras nya fina hem ❤️ Jag åt middag med mammis (pappa hade influensa så honom kunde jag tyvärr inte träffa). Men det blev en supermysig dag i Enköping. 

I lördags tävlade jag igen. 

Foto: Deca text & bild.

Det var Raka Spåret i Sätrahallen. Jag hoppade 6,28m och vann tävlingen före en tjej från Lettland. Det var en stabil tävling utan att jag kände att jag fick någon superträff. Jag hade något hopp bakom plankan och sedan något bra övertrampshopp, så jag hoppas på att flyga lite längre i helgen som kommer. 

Foto: Deca text&bild.


Efter tävlingen åkte jag och S på Tobbebobbes 30-års fest i Älta. Jättekul fest med massa trevligt folk. Tyvärr kunde vi ju inte följa med ut pga att jag är mitt i tävlingssäsongen men det var väldigt trevligt ändå 😊🎉. Ett av mina första inlägg här på bloggen var Tobbes 20-års dag som vi firade i New York. Tänk vad tiden går.


Russebussen var på plats 😃👍🏼

Kommentera inlägget här :