Nordenkampen i Tammerfors

I helgen tävlade jag i Nordenkampen i Tammerfors. Vi åkte i fredags eftermiddag från Arlanda och var framme vid hotellet ca 21. Då var det bara att äta middag och hämta kläder innan det var dags att gå och lägga sig.


På lördagsmorgonen gick jag upp vid 9 och åt frukost, och kort därefter hade vi lagmöte där vi fick reda på info om tävlingen så som callingtider och nummerlappar osv.

Sedan chillade jag lite på rummet innan det var lunch. Efter lunchen packade jag ihop mina saker och gjorde mig iordning för att åka till arenan. Det var en väldigt stor och fin arena i Tampere. 

16,40 började damernas längdhopp och jag kände mig riktigt bra och studsig i kroppen. Jag inledde tävlingen med ett riktigt bra övertrampshopp, och kände att idag kommer det bli riktigt bra hopp... men så blev det tyvärr inte.. jag kom för nära eller för långt ifrån i varje hopp, och alla hopp blev förstörda av för långa steg i ansatsen. Skit också! Det som kändes så bra! 

Men jag och Kaiza lyckades ta en dubbelseger i längdhoppet och många viktiga poäng i landskampen, så det var gött iallafall! 🇸🇪 Tvåa i Nordiska mästerskapen är min bästa placering hittills. 🥈 I lagtävlingen vann det svenska damlaget 🏆.
Woopwoop!

Foto: Deca text&bild

Kommentarer :

#1: Pappis

Ni är så bra ❤😘

skriven
#2: AL

Ni gjorde det jättebra🏆

skriven
#3: Mamma

Ni var bäst!

skriven

Kommentera inlägget här :