Några sköna dagar hemma

Hej i sommaren!

Äntligen lite nice väder ☀️ Även om det inte är någon högsommarvärme direkt så har det ändå varit några soliga och härliga dagar. 
Jag har varit hemma i en dryg vecka nu och det är rekord för den här sommaren. Vi har rest väldigt mycket nu på senaste tiden och det är ju förstås superkul, men ibland behöver man komma hem och varva ner lite. 

Jag har tränat på lite hårdare under veckan och ska fortsätta med det några veckor till, för att kunna få till en formtopp mot SM och Finnkampen i slutet av sommaren. 

Träningen har flutit på bra, även om jag fick massa träningsvärk förra veckan haha. The deep squats were killing me.. Men det är skönt att få lite träningsvärk ibland. Då känner man att man behövde kötta på lite 😊 Jag har kört hårt på styrkan och hoppstyrkan, och jag fick äntligen slänga min sista "träningsperslapp" som var nytt rekord i femsteg 😁 Förklaring:


När jag och A var i Florida så satte vi upp lappar med våra träningsmål på en spegel, så man kunde se dom varje morgon och kväll och bli peppad av dom. De flesta lapparna kunde vi skrynkla ihop och slänga redan i Florida, men jag har haft en envis lapp som jag inte blivit av med, femstegslappen! 
Nu var det ett tag sedan jag testade femsteg men i tisdags tänkte jag att nu ska jag banne mig få slänga den. 
Och det lyckades! Jihoooo! 19,35m är mitt nya femstegspers 😊👍🏼

Lapparna på spegeln och två taggade 😂 Nu är alla träningsmålen nådda så nu får vi sätta nya mål 😁

Under veckan har jag även kört på med 120m intervaller, och dom gick förvånansvärt bra, även om jag dog lite efteråt. 

Efter styrkan på Bosön ställde vi oss i vattnet och körde lite isbad i det kalla Lidingövattnet. Skönt efteråt iaf. 

Skriv inläggstext 

VLT kom förbi och hälsade på på träningen i veckan och det resulterade i ett fint reportage 👍🏼


Jag fick ett par galet coola solglasögon från min brors fru som hon designat. Tack snälla du ❤️🙏🏼

Förutom att träna och jobba under veckan har jag även haft tid för lite annat kul. Jag mötte upp med Andy och Linda för en mysig och kul middag på Ångbåtsbryggan. Tack sötisar för en trevlig kväll 💕

Sedan har jag och A kollat mycket serier (just nu The Killing) och det har varit mycket kul friidrott på TV. Junior-EM och Diamond league tävlingar. Skönt att ta det lugnt och chilla lite på kvällarna.

Det var väl lite av vad jag pysslat med under den senaste veckan 😊 

På måndag åker jag till Karlstad för att tävla i Karlstad Grand Prix på tisdag. Det ska bli kul och jag ser verkligen fram emot den tävlingen.

På återseende 🌸

Sprintpers

I fredags åkte jag till Gävle för att tävla i sprint. Det händer inte så ofta men jag tycker att det är väldigt kul när jag väl gör det. 


Först sprang jag 100m och persade med 8/100 👍🏼 Kul lopp där jag hade en väldigt bra start men höll inte hela vägen i mål riktigt. Då blev jag lite nervös för den kommande 200ingen haha. Men det gick bra 😊  

Jag sprang på den innersta banan så jag kunde försöka jaga ifatt de andra. Jag mosade på hela vägen och dog inte alltför mycket mot slutet och lyckades persa med 1,2 sekunder 😁 Yayyy!

Kul kväll i Gävle!

Hem och ladda om

Igår var det inte min dag. Jag gjorde en riktigt dålig tävling och kroppen ville inte alls samarbeta 🙁

Det var inte samma lätta och studisga kropp som jag haft de senaste tre tävlingarna, allt kändes lite trögt och segt tyvärr. Men men, ibland går det lite sämre och då får man träna på lite och ladda om 👊🏼🌟 Nu blir det några dagar hemma och det ska bli SÅ skönt att bara ta det lite lugnt och inte resa någonstans 😊