Världsungdomsspelen

I fredags, dagen efter Sollentuna GP, satte jag, Andreas och Madde (som sovit över hos oss efter tävlingen) oss på tåget mot Göteborg och Världsungdomsspelen. 


På fredagen åt vi middag och gick ut och joggade en lätt shake out utanför hotellet. Sedan chillade vi bara på hotellet. På lördagsmorgonen åt vi en sen frukost som sedan följdes av en lätt morgonjogg och lite koordination. Vi tävlade 14.45 så vi satsade på en rejäl frukost eftersom det blev svårt att hinna med lunch också.

Jag vaknade upp med en rejäl huvudvärk, så det var ganska segt. Jag älskar dock att tävla på Ullevi så jag försökte ignorera huvudvärken även om det kändes som att hjärnan var lös när jag värmde upp... 😩

Kroppen kändes helt ok efter att ha kört tresteg bara två dagar innan, men det var inte samma blixtrande ben som på uppvärmningen i Sollentuna. 

Vi hoppade mixat tillsammans med killarna, så det blev en väldigt kul tävling. Jag fick en väldigt bra start, med 6.39 redan i första hoppet. Därefter två övertramp och sedan 6.48m. Mitt näst bästa hopp någonsin i godkänd vind 😁 Övertramp i femte och sedan 6.39 igen. Jag kände inte att jag fick till någon riktig fullträff men jag hade en väldig jämnhet i hoppen och alla hoppen var bra och långa. Nu väntar jag bara på en superträff 💥

Vi tog kvällståget hem nästan direkt efter tävlingen, så att jag kunde jobba lite på söndagen.

Foto: Mario Bassani

Foto: Jasmin Sabir

Träffade massa härliga människor i helgen, och Världsungdomsspelen är verkligen något extra ✨ Älskar den tävlingen ❤️

Kommentera inlägget här :