Lag-SM kval

I torsdags hade jag min första "riktiga" tävling för sommarsäsongen. Jag gjorde ju en liten träningstävling förra veckan men då tog jag det mer som en träning och gjorde ingen tävlingsförberedelse.


Nu hade jag vilat och kört tonus och kroppen kändes lättare och piggare 😊👍🏼

Vi tävlade i Sätra i Stockholm och vädret var riktigt bra faktiskt, trots lite regniga väderprognoser innan. Vädret höll uppe och det var helt ok värme.

Jag hade tresteg först, och jag inledde med 13,03. Därefter hoppade jag 13,18 x 2 och 13,17, så jag var otroligt jämn utan att riktigt få till någon träff. Jag fick ett övertrampshopp som mättes till 13,47, så då fick jag lite boost och självförtroende att jag kunde hoppa lite längre. Så i sista hoppet slog jag till med nytt personbästa och klubbrekord 13,34 🎉 Wohooo!!

Efter det hoppade Andreas längd och gjorde comeback efter sin skada. Jag var SÅ nervös och önskade över allt annat att det skulle gå bra för honom. Och det gjorde det, han är SÅ värd det!! ❤️ Han hoppade 7,95 direkt, vilken comeback!! Helt otroligt! Så glad för hans skull!!!

Sedan skulle jag hoppa längd. Jag hade över tramp i första men jag kände att det var ganska bra ben. Studsiga och lätta. Övertramp även i andra. Sedan hade jag 6,30 med halva plankan kvar, så det var gött! Bästa starten någonsin! 

Efter längden sprang jag stafett också, så det blev en riktig heldag! 

Vi hann även med lite födelsedagsfirande  av Andreas då mamma och pappa hade tagit med sig tårta! 🎂👌🏼

En helt fantastiskt kul dag, då jag var allra gladast över att se Andreas hoppa på tävling igen 💕

Världens bästa supportrar ❤️

Kommentarer :

#1: Anonym

Ett stort grattis till både dig och Adde! Det är så roligt att följa er 😊 lycka till i sommar! Hälsningar Marie Barenfeld

skriven
#2: AL

Vilken härlig säsongsdebut 💪❤

skriven
#3: Mamma

Hurra vad roligt det var!!!!!!!

skriven

Kommentera inlägget här :