Smygpremiär

En vecka efter hemkomsten från USA så bestämde sig även Sverigevädret för att bli fint ☀️ Från att ha haft mössa och vantar i måndags morse på träningen så svettades man i shorts på fredagen. Bra förbättring! 


Träningsveckan har gått fortsatt bra här hemma, och jag sprang mina snabbaste vallentider i måndags på 60m trots mössa, tights och långärmat. 


På tisdagen tränade jag längd med lite blandat resultat. Några bra hopp och några sämre, men det kändes helt ok.

Jag testade på 105kg i djupa knäböj i onsdags, men fick lite hjälp upp haha. Nästa gång tar jag det! 97 gick iaf lätt upp. 

I torsdags persade jag på 120m och körde stafettväxlingar.

fredags skulle jag träna tresteg. Vädret var helt magiskt så vi bestämde oss för att jag skulle köra passet i Huddinge på Huddingespelen så jag fick lite extra kvalitet och även ett giltigt resultat såklart. Det är inte så ofta vädret är magiskt i Sverige så då får man passa på haha. 

Jag börjar hitta en bättre känsla för tresteg och på inhoppningen hade jag några väldigt bra hopp. Dock i full fart på tävlingen blev det inte lika bra teknik, men snart hoppas jag att jag får ihop teknik i fart för då blir det långt 😁

Jag hade ändå mitt längsta hopp någonsin, 13,19, men det var +2,2 i vind så det räknas inte som pers. Jag hade även 13,02 och sedan kollade vi mitt sista hopp som var minitramp, och det var 13,11. Så det var ändå väldigt stabilt för att vara första tävlingen, jag brukar hoppa mycket mer ostabilt när jag inte tävlat på länge 😊

Jag hade egentligen tänkt börja tävla nästa vecka på lagmatchen, men nu blev det alltså en liten smygpremiär med en träningstävling 😃 


Idag väntar några timmars jobb, styrketräning och ikväll ska vi åka och hämta Louis och vara hundvakt i några dagar, myspys!

Kommentarer :

#1: Mamma

Hurra för dig gumman, bra premiär!!!!
Kraaam

skriven
#2: AL

Den premiären heter duga. Lycka till på torsdag, lagtävlingen 💪👏👍❤

skriven

Kommentera inlägget här :