Tillsammans är vi starka

Hejsan,
Veckan som gått har varit väldigt upp och ner,  och riktigt jobbig bitvis 💔 Vissa besked är bara helt fruktansvärda att få... 
Men tillsammans är vi starka ❤️❤️❤️
Livet är så skört och orättvist många gånger. Ta hand om varandra 🌹 
All Kärlek till Dig ❤️

Kom inte ihåg riktigt var jag lämnade av bloggandet senast, men här kommer lite bilder från min vardag senaste veckan.
Jag var hos Bella och testade min klänning igen, för att kolla om något ska justeras. Men den kändes bra, så det enda jag ska fixa är ett vitt band som jag ska ha i midjan. Och en slöja 👰🏼. Jag fick även gosa lite med underbara Leon 👶🏼.

(null)
Klänningen håller jag lite hemlig fram tills bröllopet. Men jag har alltså sagt "Yes to the dress" 👌🏼 Här är en liten sneak peak 😊 (null)
Bröllopsfix för den här veckan blir att kolla på inbjudningskort och beställa det.

I onsdags var jag på akupunktur för första gången. Jag är supernålrädd så jag var ganska nojjig innan jag gick dit. Det gick ändå bättre än jag trodde. Jag svettades lite grann och fjåmpade mig lite när hon skulle sätta nålar vid hälsenan, men annars gick det helt ok. Jag fick liksom både akupunktur och KBT i ett 👍🏼👍🏼
(null)
Sedan kopplade Britta även in el i ett par nålar, och de övriga skruvade hon på lite då och då.
(null)
Jag ser ju väldigt avslappnad ut måste jag säga 😬.
(null)
Träningen har fortsatt gått framåt efter knäskadan, och jag har fått stegra träningen med ett löppass till i veckan. Jag la till ett backpass i Karins backe och det gick bra med knät 🙌🏼. Jag måste dock gå baklänges ner för backen och det ser lite mystiskt ut för förbipasserande 😂 Hej hej här kommer jag gåendes baklänges, inga konstigheter...

Vädret var ju ganska bra förra veckan så det var härligt att träna ute i skogen och på grusstigar. Övriga pass tränade jag på Bosön. Vi försöker träna så mycket som möjligt ute för att variera träningen och spara på fötterna. (null)

I fredags åkte jag och A till Högberga gård för en romantisk weekend. Vi fick det i förlovningspresent av mina föräldrar, och nu kom vi äntligen iväg. Det var helt fantastiskt mysigt!!  (null)

(null)

(null)
Vi började med ett besök i spa-avdelningen där det fanns bubbelpool, uppvärmd utomhuspool, isbadspool, bastu och relax 🙌🏼 (null)
Sedan väntade en fördrink med snittar, och därefter en femrätters middag 😋 Supergott och en jättemysig kväll med mitt hjärta!  (null)

(null)
Superduper tack för en underbar present! 
(null)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have. 

Kommentarer :

#1: Mamma

Kram lilla hjärtat!

Svar: ❤️❤️❤️
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Pappa

Massor med kramar ❤️

Svar: Puss och Kram ❤️
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :