Z-roller 👌🏼

(null)
Nu har jag testat massagemaskinen z-roller i några veckor och det känns superbra 👍🏼 Jag använder den mest för att massera baksidorna och vaderna som jag oftast blir sliten i, men även framlår, rygg och fötterna får massage från min personliga massör 😁. 

Jag känner mig fräschare och piggare i benen och återhämtningen påskyndas på ett bra sätt med vardaglig massage. Jag är superglad över mitt samarbete med Zen Products. Den är flitigt använd hör hemma av både mig och A 😊🙌🏼. 

Känner du också dig taggad på att ha en personlig massör hemma?
Kolla in Zen Products hemsida för mer info! ✨

Idag har jag mosat på med jobbiga intervaller på Bosön tillsammans med Hanna. Vi hade 10x200m och det var mjölksyra delux!!  (null)
Sedan åkte jag hem och fick lite massage, åt lunch och drack kaffe innan jag åkte tillbaka till Bosön får att träffa min sjukgymnast Britta och få nålar 😳📌.  (null)
Efter det åkte jag hem igen och hämtade A, och åkte kort därefter tillbaka till Bosön (bara tredje gången idag haha) och körde ett bålpass. 
Nu ligger jag utslagen i soffan och har ätit supergod Gyros. Snart är det fika med A's smarriga chocolate chip cookies 😋. 


Kommentarer :

#1: AngelicasVärld

Låter som en härlig dag! Älskar bosön...hängde där mycket som yngre!!

Svar: Ja Bosön är fantastiskt bra! 😊👍🏼
Malin Marmbrandt

skriven
#2: Maggiesskafferi

En sån maskin vill jag ha! :) Tack för tipset:)

Svar: Ja den är toppen!! 👍🏼😁
Malin Marmbrandt

skriven

Kommentera inlägget här :