Örebro road trip

Förra veckan åkte vi till Örebro ett par dagar med ett stopp i Västerås på vägen för bilservice, däckskifte och träning. Det blev en tidig morgon då vi skulle vara i Västerås 08.00 och så skulle vi lämna av Louis på vägen 😊 (null)
Under tiden bilen var på service så tränade vi lite i hemmahallen.
(null)
När bilen var klar så åkte vi vidare mot Örebro och möttes av en smarrig lunch som Anna-Lena bjöd på. Efter lunchen tog vi en nap och sedan kom Jenny och på kvällen gick vi ut och åt supersmarriga burgare 😋 (null)
När vi vaknade på torsdagen så möttes vi av helt underbart vårväder, kändes nästan som sommar! Vi gick ut på stan och satte oss på en uteservering och åt lunch. Superhärligt!  (null)
På kvällen tränade vi i Örebro, och sedan for vi hemmåt på fredagsmorgonen. På fredagen var det ännu finare väder, 22 härliga grader!  (null)

(null)
På fredagskvällen sprang vi intervaller på Lidingövallen. SÅ HÄRLIGT! 

Våren är här! ☀️

Äntligen är våren här!! Så himla härligt med sol och lite varmare grader. 
Det har varit dåligt med aktivitet här på bloggen men jag har haft så fullt upp med träning, jobb, bröllopsplanering och den här veckan är jag även hundvakt, så det är fullt ös kan man säga 😁
Träningen går riktigt bra nu! Framförallt styrkan har gått framåt rejält och det har blivit nya rekord vid nästan varje pass. Känns så himla bra att känna sig stark 💪🏼 A och jag satte upp massa mål som vi skulle klara nu under grundträningen innan lägret, och efter idag saknas bara två kryss på min lista. 
(null)
Denna veckan och fram tills tisdag kväll nästa vecka är vi hundvakter till lilla Louis. Det är så mysigt med en liten vovve här hemma 💕  (null)

(null)
Våra vigselringar kom i veckan! Vi blev såååå nöjda och dom passade perfekt! Längtar efter att få ha min på mig! Snart snart snart ❤️
(null)
(null)
Jag har även beställt en brudbukett. Dessa bilder var mina inspirationsbilder.  (null)
Det kommer alltså bli en vit och rosa bukett med lite grönt i 😊🌱🌸
(null)
Annars har jag som sagt mest tränat, och jag har verkligen gett allt och tränat så hårt jag bara kunnat på varje pass. Jag är i en väldigt motiverad fas just nu så det gäller att dynga på rejält då 😁  (null)
Jag märker nu när jag bloggar att jag knappt tagit en bild på träningen på två veckor haha. Här är en bild iaf från ett hoppass på Lidingövallens konstgräs. Älskar att hoppa på konstgräs. 
(null)
Nu till det ändå tråkiga med denna årstid - pollen!! Som tur är rymmer vi från allt pollen om en och en halv vecka då vi åker på läger i Spanien 🙌🏼 Jag blir så galet trött och tar långa naps varje dag för att orka med allt. Det blir många koppar kaffe för att motverka tröttheten också 🙊☕️
I eftermiddag väntar ett mustigt pass i Karins backe, sedan lite välbehövlig helgvila tills på söndag kväll. 
Ha en fin helg 😘