Back on track again

I söndags släppte äntligen migränen och jag har kunnat träna på för fullt under hela veckan. Halleluja! Efter knäproblem, magvirus, förkylning, fotstrul och nu en veckas migrän är jag på banan igen och nu ska jag banne mig hålla mig där och få lite kontinuitet fram till sommaren! 
(null)
Fick ett par nya skor från jobbet! Super nice! New Balance 1500 boa ⚡️
(null)
Efter ett bra styrkepass i söndags kväll, så körde jag hopp och konlöpning på måndagen. 
På tisdagen sprängde jag mig själv på intervallpasset och var passed out i typ 10 minuter efteråt följt av fem spyor Hahaha 🤮 Sedan var jag på benen igen, stolt över att jag vågade springa på rejält trots att det smärtar ett tag efteråt.
(null)
Glad att ha överlevt syrafesten i kroppen!
(null)
Mina grymma team mates! 👊🏼✨ 
(null)
Onsdagen bjöd på magiskt vårväder (även om det var lite kallt) så vi hoppade ute ☀️ Så himla härligt!!
(null)
Konstgräset är uppvärmt så ingen snö lägger sig på gräset. Grymt bra att kunna hoppa på konstgräs då det är mycket skonsammare än friidrottsbana. 
(null)
A lapar d-vitamin 😊☀️👍🏼
(null)
Blommorna har börjat ploppa upp i rabatten, så fint!  (null)
Idag har vi varit och shoppat en grymt snygg kostym till A till bröllopet 👌🏼 Han var så himla fin min älskling ❤️ Dock var inte vältränad figur inte det ultimata när man skulle passa i en kostym, men vi fick riktigt proffsig hjälp och dom skulle sy om kostymen så att den passar min biff 😁 
(null)
Efter shoppingen väntade ett riktigt maffigt pass på Bosön med häckrörlighet, motståndslöpning med släde och massa mage och ryggövningar. Nu ligger jag sopslut i soffan och har smaskat i mig massa havrebollar och ska ta sats för att orka hoppa in i duschen. Heja mig!
(null)

Kommentera inlägget här :