Häj Svärje

Jag började med att bli sjuk det första jag gjorde när vi kom hem. När man tror att man klarat sig från magsjukan så slår den helt oväntat till när man kommer hem till Sverige istället... suck! 

Den var ganska snabbt övergående som tur var så nu är jag på benen igen och håller på att ladda upp mig inför helgen då jag gör säsongsdebut. Jag hoppar i Täby Vinterspel på lördag.  (null)
I morgon blir det ett lättare tonuspass och sedan ska jag bara vila benen resten av dagen 😊 

Sista dagarna i SA

(null)
De sista dagarna i Stellenbosch var toppen och vi njöt in i det sista! 
Näst sista dagen körde vi sprint med ett Norskt länghoppargäng som vi känner sedan tidigare. Dom hade censorer för att mäta eltid med sig, så vi sprang flygande 30m lopp och det gick super! Sprang min snabbaste flygande tid nånsin 👍🏼😁 Vi avslutade passet med lite kulkast.
(null)

(null)

(null)

(null)
Norska och svenska längdhoppare!

(null)
Den sista dagen körde jag lite ansatser och lätta hopp på förmiddagen, och styrka och lite längre intervaller på eftermiddagen. Jag persade i frivändningen - ÄNTLIGEN! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vår sista middag åt vi på The Fat Butcher, ett riktigt toppenställe om man gillar kött 😋
Om jag summerar lägret i helhet så har vi verkligen haft det toppenbra!! 🙌🏼 Stellenbosch är ett magiskt ställe som vi gärna åker tillbaka till igen.

Tokara

I lördags hade vi vila från träningen och då åkte vi till en fantastiskt vacker vingård som heter Tokara.  (null)
(null)
(null)
Vi åt en supergod lunch och drack ett glas vin (från Tokara såklart 🍷🍇).
(null)
(null)
(null)
(null)
Vi hade en supermysig vilodag 💕
(null)
Jag provsmakade lite haha 🍇🤣
(null)
❤️❤️❤️
(null)

(null)

(null)
Igår var vi tillbaka i gymet och på banan. Det var en väldigt varm dag och vi var lite extra sega. På morgonpasset gymmade vi. Jag körde ryck, frivändning, push press, upphopp och bål.  (null)
Efter det blev det en lunch på Doppio Zero, Tacos! En pulled pork, en fisk och en kyckling-taco.  (null)
På eftermiddagen hoppade vi. Det blev inget toppenpass haha, lite sega och kämpade på i motvind, men så är det ibland 😁 Nu såhär i slutet av lägret börjar man känna sig lite sliten. Men det är väl så det ska vara, så man kan vila lite när man kommer hem och sen börja tävla med pigga ben 👊🏼. (null)

(null)
Senare idag väntar sprint, och på förmiddagen tar vi det bara lugnt och laddar 💪🏼. Vi har bara två dagar kvar så vi ska försöka njuta delux in i det sista. Vill inte åka hem 😩