Birthday!

Min födelsedag började inte direkt bra... Den började i tårar...
Bussen skulle gå från skolan 7.30 i morse, det gjorde den inte, för att ett visst fördelsadags barns mobil ringde inte och väckte henne 6.30, så 7.45 står en ganska så irriterad coach och bankar argt på dörren.... bank bank bank.. Innan jag fattade vad det var som lät så drömde jag att det åskade.. sen vaknade jag till och ser att klockan är 7.47.... FAAAAAAAAAN.... jag har försovit mig. Springer till dörren med håret på ända och öppnar, -Vad gör du?
-Förlåt, jag är hemskt ledsen åk utan mig! Men det kunde dom inte för jag skulle ju springa i stafett laget.. Så jag sa gem mig 5 min så kommer jag.. Jag har ALDRIG varit så snabb j hela mitt liv!! 3 minuter tog det innan jag var utanför dörren, springandes till bussen samtidigt som jag försöker komma ihåg vad jag ick med mig.. Väl på bussen väntar ca 30 lagkompisar på mig...såååå pinsamt var det.. och coach var arg... aj aj... jag börjar såklart gråta för att jag är så arg på mig själv hur det kunde hända.... jag ställer alltid två alarm, första gången nånsin som jag ställde bara en... och den ringer inte... På bussen lägger jag en powerrade i min väska som jag inte satt på locket på ordentligt, så den rinner ut i mitt knä och på bussgolvet.. lyckad morgon!
Väl framme sitter jag kvar i bussen, måste samla mig lite innan jag gick ut.. Coach kommer och pratar med mig och säger att han inte är arg, att det kan hända alla osv... och att man har en chans på 4 år att komma försent, och att jag avverkade den idag....
Tävlingen i alla fall gick ok. vi sprang mycket bättre i stafetten denna vecka jämfört med förra veckan, och det viktigaste av allt, - vi slog Marist!!!
Häcken gick sådär, kom så högt på alla häckar, antar att man måste träna ibland för att bli bättre, ska testa det inför nästa tävling :)
På kvällen gick jag ut och åt med Alix, Jenna, Paige, Kaitlyn, Tiina, chris, Tobbe, Desean, DJ, Julie och jess! Vi hade en jättekul middag och jag fick underbar sushi!! Härligt gäng jag har omkring mig, söta å goa!
Sen blev det en natt dunkin me tobbe å GLASS haha!! det är ju trots allt födelsedag!
Nu är jag trött som bara den. måste sova, men inte försova..!!!!
Natti!

Idag är ingen vanlig dag.....

.......för det är Mallans födelsedag hurra hurra hurra!!!
Jag fyller år idag tjohooo.. och min födelsedag blir sex timmar längre än vanligt, för Sverige började gratulera mig när sverige klockan var 12, då var den bara sex här haha..

Mina underbart söta vänner här tog mig ut på middag på en Mexicansk restaurant ikväll.. Maten var underbar, och dom hade köpt en jättesöt present till mig, en handväska med en Tyson hund i haha :) sen fixade dom så att personalen kom och sjöng happy birthday för mig med en härlig efterrätt med ljus i!!! Och så bjöd dom mig på maten! Så himla bäst är dom!! Love you!
image74
Blondie och hennes kära vänner!

Nu ska jag packa väskan för morgondagens tävling i Yale.
Födelsedagen firas med ett häcklopp och ett stafett lopp :)

Dagens citat:

Det är ju dumt att va korkad lixom...

- T. Lundgren