Julafton

Nu har det varit julafton i 40 minuter. Ingen tomte inom synhåll.. Hoppas han hinner fram i tid i morgon.
Nu sitter vi och dricker glögg och vakar in julafton. Några pepparkakor har slinkit i också:)
Klapparna är klara och inslagna och ligger under granen. Nu är det bara den oändliga väntan tills man får öppna. Jag är fortfarande som små barn, som tindrar när de tittar på klapparna haha!
I morgon blir det firande me JT och hans familj först, sen med min familj och farmor, och julafton avslutas traditionsenligt i Vårfrukyrkan med skönsång.

Merry Xmas!

Grand Hotell

Kom just hem från Grand Hotells julshow med Lasse Berghagen och Niklas Strömstedt. Jag tyckte det var kanon, även om andra i sällskapet var lite missnöjda.

Jag har julhandlat i Sthlm, det var fler än jag som var där kan man säga, jag var inte dirket ensam på NK. Men jag hittade vad jag letade efter så det känns skönt, jag är 90% klar nu me klapparna!

Nu ska jag försöka sove lite, fortfarande inte trött, men jag måste sova lite, ska jobba åtta timmar på Cafet i morgon, så det gäller att ladda.

Night!

Xmas Shopping

Nästan klar med julhandlingen, och efter imorgon är jag definitivt klar!
Jag ska till Sthlm i morgon och ta itu med de sista klapparna.
Idag sov jag bort nästan hela dagen, vaknade tre, åt frukost halv fyra, gick och fikade me Jenka på Boullan fyra, hanlade julisar, tränade på A3 (världens bästa gym:) och sen träffade jag pappa som kom hem från jobbet i Norrland. Å vad kul det var att vara hela familjen samlad. Mamma hade köpt sushi, och så skålade vi i champage! Vilken mysig familjekväll vi hade, Jag älskar Er mest i hela världen Familjen!
Nu har jag provat ut en klänning för morgondagens julshow på Grand Hotell. Tack Bellan för hjälpen!
Klockan är halv två och jag är inte ett dugg trött, hur ska det här gå, jag som ska upp och gymma i morgon, på A3, (världens bästa gym, har jag sagt det??).
Nu är det bäst att jag försöker sova lite i alla fall..
Natti natti!