Små Grodorna, Små grodorna...

.....är lustiga att se, små grodorna, små grodorna är  lustiga att se!

Kom precis hem från mitt uppträdande på "Internationell Student Day". Hur kul som helst. Jag, tobbe och två frivilliga som dansade små grodorna för över 100 pers. Och så sjöng vi samtidigt, riktigt ansträngande med allt ko-ack-ack-a!! Teaterapan ställde även upp på när det behövdes frivilliga till en australiensk dans :) Jag hade en kul kväll, mina söta kompisar Alix och Jenna kom och kollade. Vi fick god mat, mat många olika kulturer. Tobbe gjorde brak -succé med "Love Generation"... ......Eller? :)

Jag träffade äntligen den svenska tjejen som graduated från manhattan i julas. Jessica heter hon, jättesnäll verkar hon, vi ska träffas nån kväll nästa vecka, ser jag fram emot!

Idag har jag skrivit in mig i "school of Business". Så det är vad jag ska läsa här. Marketing.

Mina baksidor var inte att leka med idag, stela som pinnar, staplade jag fram, från häcklöpningen antar jag.. Hoppas dom är mjukare i morgon, annars blir det inte många meter. I morgon bitti kl.8 går bussen till conneticut (eller hur det stavas). 4ggr 100m stafett ska jag springa, och jag se om det går att hoppa längdhopp, (med kort anstatts natuligtvis!).

Idag har jag fått mycket gjort, pluggade me Alix i biblioteket, vi var helt själva där! Sällsynt, det brukar va smockat med folk, men inte en fredag eftermiddag haha.. Sen hittade jag lite artiklar till ett arbete, och skrev ut min intervju med världens bästa höjdhoppare. Jag fick tillbaka en uppsats i eng. coll. writ. om Anna Lindh idag som min lärare tyckte var excellent! jag= GLAD!

Nu börjar klockan bli läggdags för friidrottare som ska upp tidigt... Gonatt!
GÄSP!

A crazy dunkin night!

Kom just hem från dunkin. Jag och Tobbe tog en fika och lade schema för höstens klasser. Men det spårade ur och vi började sjunga haha, måste vara all kaffe? Men innan dess fick vi lite gjort i alla fall. Jag la ett passande schema som jag blev hyffsat nöjd med. Men innan så hade jag ett jättebra schema tyckte jag, men det var bara det att jag hade missat att fylla i två lektioner, tyckte att det var lite för bra för att vara sant:) Men på det slutgiltiga schemat har jag bara en lektion på fredagar, så det är skönt. Ska gå och prata med ledningen i morgon och se om jag får mitt schema godkänt.
Hade monsterträning idag igen, kroppen dunkar och värker, känns som jag är påkörd av tåget eller nåt... Men det som inte dödar gör mig starkare...

Idag har jag intervjuat mitt halsband, mycket intressant uppgift vi fick på engelska lektionen. Jag fick naturligtvis hitta på både frågor och svar själv haha... strange... Mycket nyttigt jag lär mig!

Satt och pratade med några av killarna i friidrottslaget vid maten. Dom frågade lite om Sverige, om hur det såg ut o.s.v och naturligtvis om jag hade några söta kompisar. Jag svarade att det är klart jag har. Dom blev genast intresserade av att besöka Sverige. Men sedan frågade dom hur mina kompisar såg ut, då sa jag att dom är små, smala och blonda de flesta.. Då rynkade dom på näsan.. -Har du inga stora, mörka kompisar med stor rumpa? haha nej det har jag inte, det är inte så vanligt i Sverige, där idealet är litet och nett, och många är blondiner. Då blev dom besvikna och ville inte åka till Sverige längre Haha!!! Killarna kommer från Cuba och sydamerika, där skönhetsidealen är helt annorlunda, det är kul att lära sig om andra culturer, jag känner verkligen folk från hela världen här, så man får lära sig mycket!!

Sprang lite häck idag, tränade till första häcken, gick hyffsat trots att det är väl ca 4 år sedan sist, dags att damma av häckarna :) Det var kul! Tränade stafett också med stafettlaget, det är så kul med stafett!

I morgon ska jag uppträda för ca 150 st skolelever här. Skulle velat göra Linda Bengtzing, Värsta Schlagern, tillsammans med Tobbe, men vi fick inte tag i låten i tid, så vi ska dansa små grodorna istället haha.... Det är international student day, med middag och show! Dom kommer ju tro att vi e knäppa i Sverige, om små grodorna är vår national dans!!

Nu ska jag kvacka i säng, ögonen hänger igen.. Sussa sött! Det ska jag!

Sommar, sommar och sol!

Vilken härlig dag, solen sken, himlen var bara blå, och alla blir genast mycket lyckligare. Skolgården kryllade helt plötsligt av människor (var kommer alla ifrån?). Solade lite och hade det skönt!

Tränade längdhopp idag för första gången på två månader (mer). Jättekul att hoppa igen! I morgon är det häcklöpning på schemat, ute! Det ska bli fint i morgon med!

Jag har precis avslutat boken Lysistrate - en pjäs från 400-talet före kristus, ganska kul faktiskt! Känner mig nöjd med kvällen, har både pluggat och städat och tvättat (och hängt all tvätt eftersom torktumlaren var trasig). En riktig städfrasse har jag varit! + att jag hann med att vara lite social med Alix och Jenna - Effektiv! Provade min nya webcam också, funkade hur bra som helst, jättekul att prata live liksom! Mamma skaffa en du med!

Jag ska välja inriktning snart, tror det blir marketing för min del... lite kluven..
Det finns så mycket jag vill göra, svårt att välja något man ska tycka e kul hela livet, jag tröttnar så fort på saker. Hur väljer man egentligen?

Idag längtade jag hem efter mina kompisar, kan knappt bärga mig tills i sommar när vi ska ha mysigt, bada, hyra film, laga middagar, utgång och bara hänga på "Boullan" och dricka latte! Miss you so much!! Tänker på er tjejer; Dani, Annis, Bella, Anna, Jenka, Elle, Andrea, Marre, Cissi, Ullis! Love You!

Nu ska jag sussa skönt i min hårda säng (om det går)?