Myrstack??

Igår pratade vi om drömmar. Då frågade Danielle om vi andra någonsin hade drömt om att vi skriker och det inte hörs, och att vi försöker springa men inte kan röra oss? Då sa jag att jag hade drömt det flera gånger, bl.a en dröm jag hade när jag var liten, och föll i en myrstack i skogen när jag var ute och gick med farmor. Jag kunde inte komma upp och jag skrek på farmor men inget ljud kom ut så hon bara gick vidare. Alla kollade frågande på mig och sa, vad är en myrstack? (Ant house haha). Då skulle jag förklara så dom förstod att jag menade myrstack, men ingen hade någonsin sett en myrstck och ingen hade en aning om hur myror bodde. Så jag googlade Myrstack och visade bilder på myrstackar, dom var helt häpna över var dom såg, och kunde inte fatta att en liten myra kunde bygga ett så stort bo.
Trodde det var sånt man lärde dig i lågstadiet??? Nu vet dom det haha.. Jag berättade om hur vi var i skogen och tittade på myrstackar och kollade på olika djurbajs, då skrattade dom mycket. Dom flesta hade aldrig varit i skogen.

Idag försov jag mig 3 timmar. Hade tänkt att gå upp vid åtta och plugga, istället vaknade jag 10.50. Jag fattar inte vad som har hänt, jag har varit supertrött på senaste tiden. Tror det är allergin som håller på att slå till. Ska nog börja ta pollen medicinen nu. 
Tränade lite, kände mig supersnabb idag trots enorm träningsverk. Körde styrka med Sirran igår, ojoj kroppen värker idag. Vi båda persade i bänkpress, Sirran bänkade 62 pannor, jag bänkade lite mindre hahahaha, men dock pers.. Träningen känns bättre nu, vi sattsar hårt nu.

Ikväll är det international student night, massa smarrig mat från jordens alla hörn och kanter och trevliga uppträdanden. Tyvärr inget små grodorna i år... haha..
Ska bli skoj. I morgon ska resten av laget tävla, men jag ville vara hemma och träna istället, känner att det inte ger mig något att tävla i kylan..

Nu ska jag duscha och fräsha till mig..
LOVE


Slööööö

image364
Idag har jag slöat och slöat och slöat.
Jättedåligt av mig. Nu måste jag rycka mig och ta tag i plugget.
Räkna lite matte skulle jag behöva. Och läsa lite ekonomi skulle vara bra.
Igår var jag och Sirran och hennes mamma och Sören och drack frozen margeritas på ett mexikan ställe som var mysigt. Mamman och Sören var supergoa och trevliga!! Hade en jättetrevlig kväll!!
Nu ska jag till min studievägledare och diskutera min framtid!  haha.
LOVE

Riverdale Press - Athlete of the Week


www.riverdalepress.com/full.php?sid=3366&current_edition=2008-03-06