Happy Holidays!

Nu är det lov och vi firar thanksgiving här i USA.
Vi gick på bio i tisdags, vi såg 4 christmases, den var rolig och gullig!
Thanks giving var helt underbart, jag följde med Sal till hans farbror där dom hade en stor släktträff. Jag gjorde en mycket uppskattad efterrätt, alla blev helt tokiga i den:) Frukt med vit choklad över och vaniljglass.
Vi åt mat hela dagen och lyssnade på julmusik, superskön dag!

Idag var det "Black Friday", största rea-dagen på hela året. På K-mart på Long Island blev en i personalen ihjältrampad när han öppnade dörrarna och alla rusade över honom, ca 200 människor, alla struntade i honom - för en billig dammsugare, hur sjukt är det?
Jag överlevde iaf, och hittade lite julisar:) 


Tomten var på plats i köpcentret!!

Nu ikväll har vi ätit steak, mums, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik. JAG ÄLSKAR JUL!!
Eftersom den är ganska kort, så gäller det att börja i tid. 

Förra helgen var jag, Tor och Andreas i stan och kikade lite. då tog jag dessa bilder.

Klart man betalar 32 kr för en liten påse bilar när man är desperat efter svenskt godis!
Notera kungafamiljen till höger :)


Svenska tokar, Tor och Andreas


Inne på det svenska kafe'et FIKA.


Middag inne på Planet Hollywood


Nu är det jul igen!!

Saknar Sirran lite, har inte träffat henne på typ 48 timmar, börjar få lite Sirran abstinens. Därför lägger jag ut en söt bild på henne:


Go natt!

Positiva Besked

Fick mina magnetrontgen svar idag, det var inga diskbrock eller nagot annat. Sa det var jattebra!!!
Superglad! Bara musklerna, och dom ska jag jobba med hos sjukgymnasten. Ska traffa henne i borjan av nasta vecka, och sedan se henne en gang i veckan. Tranade idag, och ryggen ar mycket battre sedan hon jobbade pa den. Hoppas det haller i sig. Men nu ar det skont att veta att hon kan gora den mycket battre! Nu ser det lite mer positivt ut igen for Mallans Hopp och Galopp :) Hoppas hoppas att den haller sig bra.

Ikvall blev jag utbjuden pa en cool restaurant i Harlem, ett riktigt BBQ stalle dar man at med handerna, jattecoolt! Haftig, gammal och sliten, typ cowboy inredning.
Gott som attan, ett riktigt manligt stalle, nastan bara karlar som var dar. Mina ny-manicureade naglar blev kladdiga och smutsiga, men det var lite kul att fa gegga ocksa:)

Nu har jag packat mina vaskor och ska aka hem till Sal och fira thanks giving. Ska bli jatteskont att komma bort lite och fa slappna av fran skolan!

Byeee

Ingen CIS Final!

Jihooooooooo!!!!
Ingen CIS Final!!! Jag har gjort så bra resultat i klassen att jag inte kan få något annat än ett A, så min lärare sa att jag inte ens behöver komma till min Final!!!!
G L A D!