Positiva Besked

Fick mina magnetrontgen svar idag, det var inga diskbrock eller nagot annat. Sa det var jattebra!!!
Superglad! Bara musklerna, och dom ska jag jobba med hos sjukgymnasten. Ska traffa henne i borjan av nasta vecka, och sedan se henne en gang i veckan. Tranade idag, och ryggen ar mycket battre sedan hon jobbade pa den. Hoppas det haller i sig. Men nu ar det skont att veta att hon kan gora den mycket battre! Nu ser det lite mer positivt ut igen for Mallans Hopp och Galopp :) Hoppas hoppas att den haller sig bra.

Ikvall blev jag utbjuden pa en cool restaurant i Harlem, ett riktigt BBQ stalle dar man at med handerna, jattecoolt! Haftig, gammal och sliten, typ cowboy inredning.
Gott som attan, ett riktigt manligt stalle, nastan bara karlar som var dar. Mina ny-manicureade naglar blev kladdiga och smutsiga, men det var lite kul att fa gegga ocksa:)

Nu har jag packat mina vaskor och ska aka hem till Sal och fira thanks giving. Ska bli jatteskont att komma bort lite och fa slappna av fran skolan!

Byeee

Kommentarer :

#1: Pappa

Det var verkligen skönt att höra, då får vi hoppas att sjukgymnasten får ordning på din rygg så att du kommer tillbaks på banan igen. Ha en trevlig thanks giving! puss o kram

skriven
#2: Mamma

Gumman, jag är så glad för din skull!! Träna på med musklerna nu så ljusnar nog allt. Ha en riktigt skön Thanks giving helg nu så hörs vi snart. Kraaaaaaaam mamma

skriven
#3: Sirran

Malin, jag längtar redan efter dig...

skriven
#4: Carin

positivt med magnetröntgen!! Så skönt! Hoppas du får en härlig TG!!

skriven

Kommentera inlägget här :