Skolstart

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart till skolan. Första lektionen för året, alltid lite nervöst!
8.00 har jag Jesusklassen, vid 9.00 doktorsundersökning för att se att jag är frisk inför träningsstarten, 10.00 har jag friidrottstester.
Sedan ska jag fixa böcker, och dona med lite andra saker. Ikväll är det BBQ i the Quad.
Igår var det stora inflyttningsdagen, då alla elever flyttar in. Jag hjälpte Sal att flytta in, och hans mamma kom med alla mina resterande saker, + att hon köpte massa mat och vatten och gathorades till mig, supersnällt!
 Nu är äntligen min del av rummer iordningställt, nu är det bara vardagsrummet kvar. Tash´s pappa kommer idag med vardagsrumsmöbler, sen är vi "all set"!!
Nu måste jag kila, puss!!

BaraparapapapaBarapapapapapaaa

Heeeeelt sjuk kväll!!! Allt som har hänt ikväll har bara varit extremt KONSTIGT.
Tobbe och Linda kom förbi lägenheten, och vi hade lite förfest här. Jag kom på att jag glömt att äta idag, så jag springer ner till pizzabagarn och frågar efter pizza, - på svenska!! Han fattade inget förstås, och då insåg jag att jag pratade fel språk hahaha... Jag var ju med enbart svenskar i lägenheten, så det blev lite snurrigt med språken. Men jag fick min pizza i allafall, och sprang tillbaka. 
Vi gick över till grannarna och spelade beerpong och partade lite, då helt plötsligt "låtsaspoliserna", the RA:s kommer in och kollar allas IDkort. Det visar sig att två av mina kompisar inte fyllt 21 än, och vi blev alla uppskrivna på en lista, så himla töntigt! Nu måste vi kanske gå på alkoholrådgivning, det känns nödvändigt.... Eller inte.... Vi fick lov att hälla ut all alkohol som dom hittade, och till saken hör att ingen av de som bodde där var kvar, dom sprang när dom såg att  the RA:s var på väg, så vi stog och hällde ut de andras alkohol. Helt knäppt, det tog en himla tid, och vi hade redan bråttom.! Hursomhelst, så ska vi in till stan till innestället "The Box", så vi skyndar iväg, jag, Siri, Linda och Tobbe och ska ta tunnelbanan, då Tobbe kommer på att han har glömt sitt ID på en affär, och han springer dit och letar efter det. Han hittar det som tur är och äntligen är vi på väg till stan. Vi tar tunnelbanan dit, och börjar sjunga på låten jag länkat ovan, barapapapapappaaabarararaapapapapaaa.... Tobbe får med hela vagnen, en gammal dam, en designer, till och med en rullstolsbunden man med kryckor börjar digga med kryckorna, helt galet. Vi hade tunnelbanemusikal haha....Det var der tunnelbaneabete på vägen, så vi måste krångla och ta en konstig buss, där Tobbe känner alla efter 5 minuter. När vi äntligen hittat tillbaka till tunnelbanan, så är Tobbe så kissnödig att han måste av, så vi alla hoppar av, och sedan tar vi taxi sista biten. Vi hittade stället i allafall, som var lite svårt att se för det var bara en vanlig dörr, inga skyltar eller nåt, lite hemligt sådär:)  Vi kommer före i kön och först in. Jag hade extraskor med mig, som jag brilljant gömmer på toaletten i ett hörn i taket. Jag är sjukt rutinerad måste jag säga som har extraskor med mig, fötterna gör alltid ont i slutet. Vi dansar och har grymt kul, och sedan var det en scen mitt på dansgolvet, som det var sjukt konstiga men coola uppträdanden på..... När vi ska åka hem, så kommer vi i en taxi med en galen indier, så vi måste byta taxi, han var skitsur!! Vi hittar en ny och snäll chaffis som tar oss hem till Riverdale. När vi kommer hem så ser vi Maria och Kristi inne på den lokala baren, så vi kilar in och dansar en halvtimme till.
Vad kan man säga, mer än att vi hade enormt kul på vår konstiga kväll!!!
Nu ska vi sova!!!
God natt!!!

Tillbaka på Manhattan College

Jaha, då var man här igen då. Tillbaka till skolan efter ett långt och härligt sommarlov!
Jag bor i samma dorm som förra året, men jag har flyttat upp en våning:) Jag bor med Sirran och Tash. Tror det kommer bli jättebra när vi får i ordning med allt här!! Jag är superladdad för denna terminen!! Jag längtar efter träningen jättemycket. Jag har haft ett tre veckors break, vilket har varit jättehärligt, men klarar jag inte att sitta still längre :)
I torsdags kväll tog Sal ut mig på date till Warwick, vi gick på drive-in bio, mysigt va?
Alla bilar parkerar framför en enorm skärm, och så kommer bioljudet från bilradion.
Vi såg District 9 och The Ugly Truth. Den sistnämnda var klart bäst!
Roligaste händelsen sedan jag kom tillbaka till skolan var när Siri packade upp sina sängkläder.
Eftersom Siri förvarade sina saker hos Will över sommaren, så hade hon ett lakan med sig hemifån för första natten. När hon tar upp lakanet så ser hon att det är två hål klippt i lakanet... Jag skrattar så jag håller på att dö!
En viss lillebror är starkt misstänkt för att ha spökat :) hahahaha...
Shit vad jag har saknat dig Siri!!! Riktigt kul att se dig igen, man får sig alltid ett gott skratt med dig!
Vi har även hittat på de nya svenskarna, Andrea, Felix och Emmy!! Så himla söta å goa!!
Vi åt middag med dom igår, i kafeterian som överaskade oerhört och serverade ätbar mat haha:)
Andrea bloggar också: andreanyback.blogg.se
Nu kom Tobbe och Linda, så jag ska göra mig iordning för kvällen, då det blir klubbande inne i NYC!
Love/Mallan