Merry Xmas ♥

God Jul allihopa!!
Ta hand om er och ha en riktigt mysig jul!
xoxo
Mallan

Im blessed...

...that have such great friends!!
De två senaste dagarna har gått åt till att intensivdejta min kära vänner, eftersom jag åker till Sydafrika på juldagen och inte hinner umgås med dom under lovet :(
Igår var det en långfika med Jenka och Anna på Wickmans, hann ta både påtår och tretår på kaffet, mycket mysigt!
På kvällen var jag hemma hos Bella och Johan och myste med lösgodis i deras nya lägenhet!! Idag har jag hunnit träffa Annis på lunchen, Jenka i två sekunder :), Annis igen på våran Mistodejt med Trocadero haha, och sen kom Barren och Dani och myste hemma hos mig hela kvällen med julmust och julgodis och massa gamla minnen kom upp på tal... Jag har så himla fina vänner, och jag är så lyckligt lottad att ni finns för mig när jag kommer hem.
I Love you Guys!

Enköping <3

Det är så himlans mysigt att vara hemma i Enköping över jul!! Träffa familj, släkt och vänner är det bästa som finns!
Idag har jag varit på Wickmans och fikat i flera timmar med Anna och Jenka, otroligt mysigt och kul att träffa er igen to catch up på allt som jag missat... (och det var en hel del ;)
Sedan har jag ätit middag med familjen och hälsat på Bellan i hennes och Johans fina lägenhet.. Hur fin som helst!
Avundsjuk.. Jag vill inte ha en skruttigt liten skollägenhet längre :( haha..
Sprang på Barren en snabbis på hennes jobb, men hinner förhoppningsvis med en liten fika med henne i morgon, och jag tänkte våldgästa Annis på hennes jobb och hinna träffa Dani en stund på kvällen. Vill verkligen försöka träffa alla när jag är hemma så kort tid. Jag har saknat er sååååå mycket mina älsklingar!!
På fredag drar jag till Sydafrika, det ska bli hur kul som helst, synd bara att jag inte hade mera tid här hemma. Som tur är hinner jag vara hemma lite efter Sydafrika, innan skolan börjar igen.
Nu ska jag kika några avsnitt Gossip Girl, och sedan zzzova :)
Natti!!!
Snart Julafton!!!!!!!