Lördag!

Kom just hem från morgonens träning.
Idag var det häck på schemat. Kändes jättebra, känner mig snabb och tekniken blir bättre och bättre. Coach Ryan sa att det var det tekniskt sett bästa han har sätt mig, så det var kul att höra!
Efter träningen åt vi brunch i cafeterian, och nu ska jag hoppa in i duschen, mendan Siri sover middag. Sen ska vi gå till myscafeet och plugga och dricka kaffe! Mys-Lördag!
Annars inga större planer för helgen, bara ta det lugnt och träna!

Puss

5.80m !!

Igar var det en hektisk dag! Forst lektioner hela dagen, sen stressa hem, byta om, skynda till bussen, aka till tavling, springa hack, hoppa langd, ata tunnelbanan hem, ga pa kvalls-lektion, ata middag, SOVA!
Sa skulle man kunna sammanfatta min dag, och forutom detta sa hande ganska mycket dar i mellan.

Men till det vasentliga hor kanske att jag sprang hack for forsta gangen pa mycket lange, kom i mal pa 9.21 sek, som ar hyffsat med tanke pa att jag glomde bort att springa fran borjan, jag ar sa ovan med start och allt. Men det var jattekul , och jag ser fram emot nasta hacktavling, da jag ska forsoka pressa ner den tiden lite. Sirran och jag hade superkul pa uppvarmningen, da vi dansade till vara ipods haha, alla kollade pa oss som om vi var utomjordingar. Det roliga var att vi hade olika latar pa och vi dansade helt i olika takt, men kul var det.

Sen kilade jag over till langdhoppet, som borjade i katastrof: 2 overtrampshopp, kan man starta samre?
Nu hade jag bara ett forsok kvar att ta mig till final, och jag sag ilskan i coach's ogon som sa typ : om du gor ett till overtramp kommer jag dranka dig i sandgropen!

Sa jag tankte att nu backar jag bak och tar det forsiktigt. Backade 2 fot, och tog det forsiktigt, och det blev GODKANT! Puhh, lattnad, men jag traskar ur gropen och tanker: skithopp, kanske 5.40? Da sager funktionaren, -5.80! Och caoch jublar! Vet inte vad som hande med benen sen, for dom sprang som aldrig forr! Backade 6 fot sammanlagt men trampade over 3 ggr till, med superlanga hopp! Sa det finns betydligt mer att ta senare i sasongen! Ska bli spannande.
Men nu ska det tranas ansatts, jag sprang sa mycket fortare an jag gjort tidigare.

Nu ska jag till skolan!
Puss

ps. mamma, pappa, skype klockan 18.30?

Anledningen?

undrar om det var här mina ryggproblem började??
haha

närå, Sirran vi älskar ju varann!! Du är världsbäst!
Här kommer bevisen: