Malmö

Nu sitter jag i min säng på hotellrummet i Malmö och ska strax gå till sängs.
Vi har åkt bil i massa timmar, varit på arenan och kikat och joggat, sedan blev det middag på O'learys.
Nu är jag trött och ska strax sova.
I morgon är det SM, tresteg kl. 16.20
Då smäller det :)

Malmö Stadion


Ciao

Im going to the ship..

Håller på att packa lite inför Malmöresan i morgon. Im going to the ship, the championship:)
Hittade just en bra väska att packa i som jag vunnit på någon tävling, det är ju en bra början.
Jag var ledig idag för att fixa med lite grejjer inför helgen, och för att vila benen lite extra. Tränade hopp i Västerås idag med Thomas, kändes kanonbra, perfekt uppladdning inför helgen, självförtroendet fick sig en skjuts i rätt riktning!
I morgon vid lunch bär det av i en hyrbil med pappa och lagkamrater, en lång bilresa väntar, så jag här köpt mycket tidningar och tar datorn med mig så jag blir underhållen och inte tjatar : - Hur långt är det kvar? som ett litet barn hela tiden haha.
Nu måste jag fortsätta att gå igenom min lista som ska vara genomgådd i kväll innan jag lägger mig, jag är en riktig list-människa, älskar att skriva listor! Men nu är jag bara på punkt 3 av 14, så jag måste skynda mig innan det blir alltför sent.
Håller på att städa mitt Kaos-rum så att min käre pojkvän ser hur ordentlig jag är (egentligen:) när han kommer hit på måndag, innan jag är hemma.
Natti natti...

Här är bilder från mitt senaste mästerskap i Eskilstuna, då det gick superbra och jag tog en silvermedalj i Längdhopp.

Jag, Erica och Linda
Nu ska det tränas..

Kom just hem från jobbet, dagen började ganska segt på hamncafeet, men när vädret blev bättre och bättre så kom det fler och fler besökare, och nu när jag gick hem var i stort sett alla platser upptagna.
Nu ska jag bara byta om för att bege mig till Enavallen och springa 8*40m sprintlopp.Ikväll ska vi fira mamma som fyller år idag.

GRATTIS MAMMA!!!!
Älskar dig!