Göteborg!

Idag har jag haft en härlig dag i Götet. Lunchat me grabbarna, kollat lite friidrott, och nu ska jag göra mig i ordning för dagens tävling, längdhopp på schemat idag..

Ikväll blir det en mysig middag med La Familja på Avenyn efter tävlingarna!!!! 


Vilken Match!

Jag befinner mig nu i Göteborg, och igår så gick vi på fotbolls-semifinalen mellan Sverige och England, vilken höjdarmatch! Så nervös har jag inte varit på mycket länge!! Sverige låg under med 0-3, och kom igen och kvitterade 3-3, det blev två förlängningskvartar, och sedan straffar. Stackars svenskarna! Dom förlorade med 8-7 efter straffarna, och då rann det en tår ner för mina kinder, så känsloladdat var det på Gamla Ullevi igår haha:)
Men de hyllades som hjältar av publiken.
Efter matchen gick vi och åt på en mysig restaurant, och lite senare blev det kortspel.
Idag är det tävling på Ullevi, men inte förrän klockan 18.10, så jag vet inte vad jag ska göra hela dagen..
Nu ska jag kila och köpa lite lunch iaf, tjing tjing.

Sooooo Nice :)

Kom just in från en supermysig kvällspromenad med mammis. Underbart att kunna vara ute och gå i skogen vid 11-tiden på kvällen. Idag har jag hunnit med mycket, jag har jobbat, åkt till stranden och solat, hjälpt till att träna EAI ungdomar, haft sushikväll, pratat med hjärtat på skype, och nu alltså promenerat!
Jag älskar sommaren.
I morgon är jag ledig för att jag ska tävla i Sollentuna Grand Prix, efter tävling blir det hamnfestival i Enköping. På fredag morgon bär det av till GBG för Världsungdomsspelen, busy weekend;)
Det ska bli jättekul!
Efter VU så blir det lugnt med tävlingar, ska köra lite uppbyggnad för att jag har haft så lång tävlingssäsong, så jag behöver ett tävlingsbreak. Träning fram till Göta Galan och SM!

I måndags hade vi mys hemma hos Arvid, han hade en jättetrevlig brygga där vi satt och åt räkor.


Byeee