Thanksgiving

På torsdagsmorgonen gick jag och gymmade lite tidigt på morgonen, innan vi gjorde oss iordning för Thanksgiving. Jag, Mer och Nikki åkte tidigt till the Radermacher home och hjälpte till att få allt iordning. Mamma Colleen lagade all mat till de 104 Thanskgiving dinner gästerna, hon är helt makalös! Och mitt i all bröllopsplanering också! Galen!
Vi dukade och fixade fint på borden med blommor. Vid 12.30 kom alla gästerna, och vi hade en riktigt mysig thanksgiving. Nu har man börjat lära känna alla, vi är som en enda stor bröllopsfamilj haha.
Nikki, Kim, Jag, Shan, Mer, Meg, Andra och hennes lilla dotter.
Mamma Radermacher älskar julen, och hade en fullstor julgran i ALLA husets rum....
Alla hade olika färger och teman.
Denna var hund-tema, bara en hundar i granen :)
Megans nya bils nummerskylt: Meg and Sav, hennes hund, sött va?
Meg n Sav!
Efter middagen kollade vi traditionellt på Amerikansk Football.
Vi blev kvar hela kvällen,och kom inte hem förrän klockan 11, då vi stupade i säng efter ännu en lång dag!

Rehearsal and Cowboy Dinner

På onsdagsmorgonen åkte vi till kyrkan för att öva bröllopet. Det är inte bara att gå framåt och le, man måste gå i en viss takt, man måste stå med fötterna i 45 grader mot gästerna, man måste vända sig på ett speciellt sätt. Mycket att tänka på, och gjorde man fel blev man tillsagd av bröllopscoacherna som var med och påpekade alla fel man gjorde haha.
Kyrkan
Pappa och dotter
Efter övningen åkte vi brudtärnor till Priscilla of Boston och provade våra klänningar.
Dom passade fint på alla utom Andrea, som är gravid och behövde göra sin lite rymligare ;)
Det tog lång tid, och när vi äntligen var klara hade vi lite ärenden att göra med mamma Colleen, innan vi kunde åka hem och göra oss iordning inför cowboy festen.
Vi åkte till en fest lokal som var supergulligt dekorerad med halmbalar, cowboyboots och hattar.
Jiii-haaaa!
Jag, bruden och alla tärnorna!
Jag var bäst av alla på att rida tjur, 55 sekunder och 3 blåmärken senare var jag en vinnare :)
Tårtan
Blivande Mr. and Mrs.Heid
Vi lekte lekar, gjorde parodier på bruparet, och jag höll mitt lilla tal, på både engelska och tyska - MYCKET uppskattat! Jättekul var det, och Shannon började gråta ;)

När vi ätit, ridit tjur, dansat och druckit tysk öl så begav vi oss till en bar/nattklubb i "Meetpacking New York" anda, helt mitt ute i ingenstans låg stället. Sofistikerat, svartklätt, kostym, martini och New York bilder på väggarna. Och här kommer vi, ett gäng cowboys varav de flesta druckit för mycket av den tyska ölen.
Vi blev stoppade av vakten, som nekar oss inträda pga klädsel haha. Men efter lite övertalande ändrar han sig, och släpper in oss. Vi röjer som attan i 3 timmar, dansar så att svetten rann. Jag, den enda nyktra, var förstås galnast av alla, och dom fulla tyskarna var inte sena att hänga på :) Vi var the life of the party där haha. Dom galna cowboysen, från tyskland hehe..
Jag ska aldrig mer partaja i flanellskjorta - asvarmt!!!
Somnade som en stock när vi kom hem!

Day One, Tuesday

Nu är det söndag kväll, och för första gången på en vecka så har jag tid att andas och ta det lugnt haha. Det har varit en intensiv men fantastisk vecka!! Jag ligger nu i soffan i vardagsrummet i vårat hotellrum, och har äntligen tid att uppdatera er lite.
Jag kom till Houston i tisdags morse, som jag skrev tidigare. Vi gjorde ärenden med Shan och Meg, och på kvällen hade vi Mexikansk middag caterad hit till Element Hotel. Jättekul att träffa alla Andreas tyska släktingar.
I vårat rum väntade presentpåsar på oss, jättesöta! Massa gulliga saker fick vi.
En liten stund senare knackar det på dörren : - Are you the bridesmaides?
-Yes we are! Personalen kom med vin och snacks till oss.
Ute på stan och gör ärenden
Shan och Andreas syster och systerdotter
Eric, Meg, Mer och Nikki
Jag&Meg, sötnosarna Shan & Andreas
Utmattade och mätta somnade vi denna natt...
...i våran mysiga hotell-lägenhet.