Thank God its Friday!

22 page paper - Check
19 page paper - Check

Jaklar vad produktiv jag varit idag. Efter snart 5 timmar intensivt knattrande pa tangenterna i biblan sa borjar mitt liv sakta men sakert ordna upp sig!
Nu ska jag "bara" proof read, och gora Powerpoints, men det ar ju a piece of cake efter att ha gjort allt skrivande. Jag ar sa trott i huvudet att jag orkar inte correct blogginlagget, sa det far bli lite svengelska :)

Snart ska jag ivag pa den arliga Maac middagen/forlasningen dar coacherna berattar for oss att det kommer bli jattejamnt och att vi maste gora varat yttersta om vi ska vinna - what a surpise? Nytt for i ar ar ocksa att vi ska sova over dar, vilket jag har delade asikter om. Jag sover alltid bast i min egen sang, men samtidigt sa kan jag sova 1.5 timme langre pa sondag morgon. Whatever, jag gor det basta av situationen, och hoppas pa att jag far en bra rumskompis som inte snarkar :)

I morgon drar vi alltsa ivag till arkerivalerna Riders hemma-arena och ska tavla i den otroligt (enligt Mecca) viktiga tavlingen Metropolitan Championship. Imorgon blir det langdhopp, pa sondag blir det diverse (i nulaget okanda) olika grenar.

Efter en tuff skol- och pollen vecka ska det bli skont med lite helg, aven om helg inte equals vila for min del. Men det blir miljo-ombyte, tavling och skalade apelsiner (japp, Karen kommer och kollar pa Maac:).

By the way, sa kom alla mina skor idag!! Blev sa glad nar jag sag den stora ladan i Coach's office.
Nu har jag 3 par nya Nike Long Jump skor, och (observera) dom har tjocka skosnoren sa nu ska jag inte kunna dra sonder dom! Wihoo!


Det blir en friidrottsfylld helg - Lets go Jaspers!!!

Födelsedag!

Jaha, då var "min" dag över för det här året :(
Måste säga att jag har haft bättre födelsedagar i mitt liv, även om dagen hade sina highlights.
Den första var när jag kom hem från provet, och Sally hade lagt massa presenter på sängen och ett sött kort. Jag fick skor, svarta pumps, 3 klänningar och en kjol + hudvårdsprodukter. (visar bilder en annan dag). Tack min kära!
Nästa höjdpunkt var päronens skönsång och uppmuntrande kommentarer, brorsans samtal, gratulationer från alla vänner genom diverse medium tex. facebook, mail, blogg och sms, och såklart face-to-face, (haha man glömmer nästan bort det i dagens tekniska samhälle), Andys besök med ballonger och present från henne och Emmy, Bffl's fina kort, Sirrans sång, och alla kramar. Så jag antar att det var en ganska bra dag ändå, trots massa tråkigheter (som jag inte orkar ta upp). Det goda vägde upp ändå helt klart!
Förutom att fylla år, så håller jag på att plugga ihjäl mig, och bryter ihop med jämna mellanrum för att jag har så mycket att göra att dygnets 24 timmar är alldeles för lite för mig. Som tur är bor jag ihop med en superhjälte, så medans jag pluggar till provet, så skriver han min uppsats :)
Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med en intensiv fredag, som börjar med lektion kl. 8 i morgon. Jäääsp!
Natti!

Guess whos B-day it is today?

This is a clue: