Nytt bord och massa smaskigheter :)

Igar kvall akte jag till IKEA (dom har oppet till kl. 22.00 har) och handlade massa nodvandiga (och icke sa nodvandiga) saker till lagenheten. Jag kopte ett bord, vilket vi verkligen behovde!!! Jag ar trott pa att sitta med tallriken i knat. Jag handlade lite bakgrejjer, mixing bowls, skarbrada, teskedar (vi hade en, haha, vet ej vem som ater teskedar, men vi hade 4 forut) te/kaffekoppar (matchande till mig, Siri och Tash:), Jag kopte en myslampa till vardagsrummet, doftljus, blabarssylt, musli till mig och Sirran, chocklad till mig och Emmy, kanelgifflar till Emmy och Andy, kaviar (random!) till Felix och Ahlgrens bilar och kottbullar/lingonsylt/graddsas till Sal! Det blev en mycket givande trip, jag ar supernojd med mitt bord speciellt :)


Nu sitter jag i biblan och pluggar som en superpluggis. Jag haller pa med Astronomi, men ska snart ga over till Marketing Management. Usch vad jag ogillar midterms. Prov i alla amnen pa en vecka. Stressigt varre.
Jag har suttit har sedan frukosten, och planerar att stanna tills det ar dags for middag. Ikvall ska jag belona mig med en rolig trip ner till city och traffa mina alsklingar Shan&Meg! Cant wait to see you guys!

Love love love fran en ubertrott plugghast.

Ikea

Nu har jag just duschat och känner mig som en ny männsika! Pratade med älskade Bellan idag, så kul att höra från dig hjärtat! Jag ska snart åka iväg till Ikea och handla lite grejjer till lägenheten.
Jag älskar att gå på ikea :)
Pluggandet går sådär... Kämpar på med Astronomin.. Läser om att solen är grön, kan det stämma? Eller är jag för trött?
Aja.. nu blir det pluggpaus, dags för shopping! Jihooo!
Pluggpaus
Mysig pratpaus med Bellan!

John Mayer ♥

Oh My God!!! Konserten igår var fantastisk!!! Jag ÄLSKAR John Mayer!
Innan tyckte jag att han var väldigt bra, men efter att ha sett honom live i Madison Square Garden igår kväll så Absolut älskar jag honom :)
Det var en grym kväll, och jag är så glad att att löste sig med Sal´s match och min tävling så att vi faktiskt kom iväg. Det såg lite svårt ut tidigare på dagen, att få tiden att räcka till. Men allt ordnade sig och vi fick en oförglömlig kväll. Vilken otrolig artist han är John Mayer, Underbar!
Här kommer tre av mina favoriter: