Söndag!

Klockan är tio, det är söndag morgon, och en hel lång ledig dag framför mig, underbart! Enda problemet är att det är SKITKALLT, även inne i lägenheten. Ska kila och ta en lång varm dusch nu och sedan ta på mig massa mysiga, varma kläder och sätta mig och plugga lite.
Igår kväll åkte jag med Sal till hans mammas mosters födelsedagskalas. Det var cowboy tema så vi var lite utklädda med boots och skjorta. Det blev många nya ansikten att möta på en och samma gång, och jag var dödstrött efteråt haha. Men det var trevligt och god mat! Kul att komma ut lite efter min heldag inomhus igår...
Tandvärken är bättre, men det beror nog delvis på vicodin tabletterna hehe..
Hoppas det känns bättre i morgon och att jag slipper ta dom.
Annars blir det nog en rätt så lugn dag, tänkte göra lite köttbullar ikväll, då blir Sal glad. Han har två träningspass idag, 5 timmar totalt stackarn, dom kör hårt nu!
Nu ska jag gå, duschen lockar!
PUSS

Nya Tröjan!

När jag var i Texas i höstas så hade Megan på sig en så mysig, grå tröja. Jag frågade var den kom ifrån och då sa hon att hon designat den själv, och det var det första exemplaret, och att det inte gjorts fler än.
I tisdags kom Shannon (tvillingsystern) upp till skolan för att ha lektion, och hon sa att hon hade med sig en present från Meg. Så jag sprang ner och mötte henne, och vad fick jag? Jo den mysiga tröjan! Sött va?
Hon är för go min lilla Meg!
Den här mysiga, varma tröjan fick jag!
LOVE YA!

Uttråkad

Sitter hemma alldeles ensam i lägenheten och är uttråkad. Har gjort allt som behövde göras, tvätta, plugga, städa och även bakat. Nu då?
Jag har i alla fall bestämt mig för att åka med Sal till hans moster ikväll på cowboy-födelsedagskalas. Jag känner mig inte alltför dålig. Jag fick en skjorta av Sal som jag skulle ha till ändamålet, så det är väl lika bra att dra på sig den och åka iväg lite, håller på att dö av tristess. Siri är och tävlar, Sal tränar och Tash åkte just iväg. Hela friidrottslaget är borta och jag är hemma:( Inge skoj.
Ska försöka få i mig lite spagetti och köttfärssås nu...
J-a tand!
Såhär kul har jag, sitter och tar kort på mig själv hehe...
Den blårutiga skjortan har jag fått av Sally!
(Min chipmonk kind har blivit mindre tack och lov:)
Såhär såg jag ut igår, fast inte lika söt dock: