12 timmar kvar!!!

Nu är det bara 12 timmar kvar tills mamma och pappa landar på amerikansk mark, som ett barn på julafton är jag som väntar på julklappar, å jag väntar på världens bästa julklappar! Wihooo
Lite bilder från häromdagen, när jag var och tog kort på min projektbyggnad, the Chrysler Building, sedan fikade vi på FIKA, och hittade svenska semlor på ett annat cafe. Mums! Även om vädret idag var riktigt skitväder, så blommar blommorna så fint på skolgården.
Idag kom Malin Olsson (svensk längdhoppartjej) på besök och rundvandring här på skolan. Hon ska förmodligen börja här i höst, hon verkar gilla MC. Hoppas hon kan dansa också hehe (with no rythm) :) så vi får ett tillskott till International night 2011...
Jag hade min cityklass idag, när vi vandrar runt i stan och kollar på byggnader, och som alltid så var det dåligt väder, vilket det varit typ VARJE tisdag bara för att jag ska ut och vandra. Skit, det tar lixom bort det härliga av att strosa runt i NYC. I morgon kommer solen som tur tillbaka, nu vill jag ha sommar!
Nu väntar en underbar vecka med mamma och pappa. Dom ska få träffa Sal´s föräldrar för första gången, spännande! Vi ska fira påsk med honom och hela hans familj på söndag, Mys!
Nu ska jag sova, så jag vaknar till registreringen i morgon. Min sista registrering här på MC...
Puss och LOVE

Pluggis

Detta är typ allt jag sett idag, böcker i olika färger och ämnen. Men jag har faktiskt hunnit med att träna också, och det gick ganska bra, jag sprang 2*200m, 2*150m och 2*100m och sedan körde jag styrketräning. Skönt pass. Annars har det varit en riktigt grått och tråkigt här i NY idag, men jag längtar tills slutet av veckan då meteorologerna lovar sommarvärme och 22-24 grader. Mamma och Pappa kommer på ONSDAG! Det är ju såå snart. CANT WAIT!!!
Sorry för tråkiga inlägg, men livet är inte så spännande just nu...
Love!

Fikat på FIKA

Idag har jag och Sally varit inne i stan och jag har tagit kort på the Chrysler Building som är mitt Term Project för arkitekt klassen. På vägen hem passade vi på att fika lite på det svenska cafeet FIKA.
Mums! Men vid Columbus Circle hittade jag ännu ett cafe med svenska bakelser och bröd, som jag inte sett tidigare, me like;)
Nu ska jag skriva klart mina uppsatser, och sedan blir det film, Capitalism; a love story.
Ciao