School and practice

Idag började skolan på riktigt. Jag börjar med en kurs som heter Introduction to Management and Research Methods. Jag är nästan den enda svensken i min klass. En eller kanske två till är från Sverige, dom andra var från världens alla hörn. Det var nästan fler svenskar på Manhattan College än i min klass nu i Västerås haha.
Vi bildade grupper om 3 idag, och jag är med en tjej från Österrike och en från Litauen:)
Dom verkar trevliga och snälla.
I morgon ska vi presentera oss själva med en Powerpoint presentation. Det ska bli kul att se var alla är ifrån och hur det kommer sig att dom är just här i Västerås.
På kvällen tränade jag sprint i mina rosa skor. Benen kändes riktigt kvicka :)
Snart tävling igen..... Cant wait!

Kaffe♡

Testade skolans kaffe idag. För en god mellan-kaffe i en fin mugg fick jag ge 16 kr, totally worth it!
Här kommer jag att hänga mycket i höst :)

Första skoldagen

Idag var det första skoldagen på Mdh. Det var bara information och rundvandring på skolan idag, men i morgon börjar det på riktigt. Jag träffade bara trevliga människor och det var fina lokaler och mycket roliga aktiviteter för studenterna. Det här kan nog bli rätt bra ändå...
.
På kvällen tränade jag hopp med Thomas. Det kom världens regnoväder med blixtrar ock åska, riktigt otäckt! Jag tror jag blev träffad av blixten i pannan, kändes sjukt konstigt i allafall. Som en vibrerande stöt eller hur man ska förklara.
.
Som tur var hann jag göra några hopp innan de värsta kom, och det kändes riktigt bra idag. Jag var snabb på plankan och jag hängde ut bra.
.
Nu sitter jag i min nya plugghörna och trivs mycket bra här:)