Rome

Vilken underbar stad Rom är!
Här kommer lite bilder.
 
 
 

Kaos

Idag har jag tävlat i Gävle. Hemma var det 28 grader varmt idag, så jag tänkte först inte ta med några långa tights. Det var verkligen superskönt ute! Men sen tog jag med det i fall att det skulle bli kallt senare på kvällen. Jag tog även med ett regnställ, bara för säkerhets skull.
.
När vi kommer fram till Gävle (som ligger täckt i nåt sorts moln) så har temepraturen sjunkit 11 grader!!! På en timme!! Helt galet. På med tights, långärmströja och jacka, och det är fortfarande kallt! Tänk så vädret kan variera på bara en timmes körning.
.
Uppvärmningen känns bra, med pigga, snabba ben. Men när jag ska hoppa in mig funkar INGENTING! Kommer en meter framför, backar en meter, kommer en meter framför, backar en meter, en fot framför, backar en fot. KAOS! Har typ aldrig hänt förut. Backade drygt två meter och sprang avvaktande i de första hoppen. Sedan släppte det lite och jag började få ansatsen att stämma. Då kom också 6-meters hoppen på rad. 6.03, 6.11, 6.14(w)! Helt ok med tanke på den galna förberedelsen. Hoppade typ 6 inhopp, och jag gör aldrig mer än 3 annars.
Utan att få nån riktigt träff så blev det stabila hopp. Finns mer att hämta en bra dag! (och varm dag:).
.
Arenan har dom gjort jättefin, den är rustad rejält eftersom att SM går där senare i sommar.
SM ser jag fram emot...

Schyssta abs till sommaren :)

Här kommer den, som vi alla väntat på (eller iaf Andy har väntat på:).
Tamdadadaaaaa: Abs-videon!