Vecindario

Nu har vi kommit fram till Gran Canaria och Vecindario och vi har det väldigt bra :-) Just nu ligger vi vid hotellets pool och tar igen oss lite mellan träningspassen.

Hotellet är jättefint och vi har helpension och äter alltså här också. Maten är okej, kanske ingen höjdare (eller så är det jag som är kräsen) men dom har goda cappuccinos!! Sen älskar ju jag gurka, och det har dom jättegoda, så det blir det mycket av.

Igår tränade vi lite lugnt, ett kom-igång pass efter resan. Det blev lite jogg, stretch, häckrörlighet och kulkast.
Dagens träning bestod av hopp, för min del stående längd, 3 stående jämfota, 5 stående enbenshopp och 10 stående enbenshopp på höger. Säsongsbästa i alla "grenarna". Avslutade med lite hopprepshopp.

I eftermiddag blir det allmänstyrka och fotrehab.

Ciao

Byeeeeee!

Just nu (om det inte är några förseningar) så lyfter planet till Gran Canaria och två veckors träningsläger!
Om det finns internet så uppdaterar jag därifrån!
Later!
 
(Tidsinställt inlägg)
 

Hemma på Lidingö

Nu är jag och A hemma på Lidingö igen, efter julfirande och jobb i Enköping och Örebro.
Det har varit en underbar jul med mycket mat, godis, glögg och klappar. Jag har fått så mycket fina och bra grejjer av nära, kära och vänner! Tack alla finisar! Love to all of you <3 !
 
Nu är det slut med julmat och HCHF-dieten övergå till något nyttigare och förhoppningsvis ska man bli lite mer fit :-) Höstens pizza och godis-diet får läggas åt sidan för i morgon åker jag på träningsläger, och då ska man ju springa runt i sporttopp i två veckor och vill inte att fläsket flaxar runt haha!
Eftersom det är sista dagen på HCHF så vräker jag i mig lösgodis idag hehe..
 
Nu ska jag packa och fixa inför resan!
Ha det så bra, så hörs vi från Gran Canaria!
Ciao
Min nya blåa tröja :-)