Schizo-väder

Då var det schizofrena vädret igång igen. Idag har det varit sol, regn, sol, regn, sol och regn. Nu öser det ner och en fin regnbåge syns utanför fönstret. Det ligger tydligen en skatt i idrottshuset :-)

Mammas födelsedag!

I helgen åkte hela familjen till Åkerblads hotell och gästgiveri i Dalarna för att fira mammas födelsedag. Min fina, vackra och bästa mamma fyllde nämligen 50 år! Det blev en supermysig helg på ett underbart ställe där vi åt massor av god mat (5-rätters middag) badade bubbelbad (eget bubbelbad på rummet:-) , firade mammis och njöt av lugnet i Dalarna :-) 
På vägen hem stannade vi till i Nusnäs för att fika hos Bellas familj. SÅ mycket goda saker dom hade bakat! Mums :-)
 

Epic Weekend!

Helgen som var blev helt galet kul! Vi hade en Manhattan College reunion i Stockholm, som började i fredags kväll med 5-kamp på Grönan. Vi delades in i lag genom sten, sax och påse, och jag hamnade med Malin, Andrea och Felix. Det var superkul, och mitt lag kom 2:a (eller näst sist som Tobbe sa, haha). Min bästa gren var att banka ner stockar med en hammare. Jag var snabb men fick massa mjölksyra! Denna gren var även Siri bra på, så bra att hon var den bästa som hade gjort den grenen på hela dagen, så hon vann en stor plasthammare. Fredagen avslutades på en bar där vi planerade morgondagen. Lördagens program bestod av smarrig hotellfrukost, en båttur ut till Fjäderholmarna där vi hade picknick, och sedan chill i nån timme innan vi åkte ut till Linda i Nacka. Där åt vi Tacos och lekte massa lekar. Så himla många skrattattacker jag fick den kvällen alltså - helt sjukt :-) Så härligt gäng!
Helt plötsligt frågar Siri om vi vill åka partybuss in till stan, och vi andra tittar frågande på varandra, och tycker väl att det låter konstigt men kul. Vi undrade om det verkligen skulle komma nån partybuss ut till Nacka. Men det gjorde det. Och inte vilken buss som helst, utan en stor, rykande, blå partybuss med diskolampor och rökmaskiner! Helt galet! Vi hoppade på och åkte runt i typ 45 min, dansade oss svettiga och jag gjorde allt för att inte ramla omkull med min boot. Bussen släppte sedan av oss på Cafe Opera :-)
När vi hoppat av kollade vi på varandra och frågade om detta verkligen hänt. Det var så konstigt allting. Folk på gatorna tog kort på bussen och "high-fivade" oss när vi åkte förbi haha.. 
Festen fortsatte på cafeet där vi dansade natten lång :-)
Helt galet, sjukt, och fantastikt kul hade jag! Tack underbart roliga MC-knäppisar! Detta måste göras till en
tradition!