Picknick

Hej Bloggen och alla stackars läsare som fortfarande öppnar min blogg!
.
Jag lever! (om ni har undrat haha).
Jag har bara haft så sjukt mycket att stå i.
För att verka trovärdig så lägger jag in ett collage där jag ligger och slöar på en brygga :-)
Nej men jag har faktiskt slitit massor med min uppsats, stressat som en galning med oppositioner, tränat och varit i London. Därav bloggtorkan.
Vi får se om det blir nån ordning på bloggen igen. Eftersom träningen och friidrotten är det jag skriver mest om i vanliga fall, så blir det lite mindre inlägg nu när jag är skadad. Det är verkligen supertråkigt just nu, och foten ska krångla hela tiden. Motivationen försvinner och allt blir tråkigt. Jag hoppas att den blir bättre snart för jag vill verkligen tävla i sommar.
Tur att det finns så många underbara personer i mitt liv som muntrar upp när det går tungt! Ni är bäst!!!!
Tack för allt ni gör för mig!

London!!

I helgen var jag iväg en snabbis till London för att fira min brors 30-års dag. En riktig kanonhelg blev det! Först drinkar på B@1 (väldans goda Mango daiquiri). Sedan mat på den häftiga restaurangen Hakkasan (JÄTTEGOTT) och efter det åkte vi till en Roof Top bar som hette The Roof Gardens och låg i Kensington. Riktigt bra ställe!! Det var en jättefin trädgård som låg uppe på taket av en hög byggnad. Där fanns barer och dansgolv, samt hamburge-grill haha! Där dansade vi halva natten, innan vi begav oss hem till Bellas lägenhet där vi somnade snabbt. På söndagen åt vi brunch och sedan hade vi picknic i Hyde Park. Det var strålande väder i London!
Kort sagt, en intensiv men superkul helg :-)

Trött och nöjd :-)

Här har han det riktigt smutt ;-)
Observera godispåsen under armen!!