Day 28 - A picture of your favorite drink

Nypressad apelsin-juice är nog det godaste jag vet att dricka!

Shine bright like a diamond

Idag har det varit en intensiv träningsdag, som började med 300-ingar i morse, och nu ikväll så körde vi häckrörlighet och hoppstyrka. Mellan passen åkte jag och Nadja in till stan till en outlet butik (Mollan kom också dit) som hade Nike-kläder till väldigt bra priser. Jag hittade ett par träningsbrallor som jag verkligen gillade! Nadja köpte halva affären och Mollan hittade fina toppar :-)
På Nike Outlet
 

När jag och A kom hem från kvällspasset så hade vi myskväll. Jag lagade mer lammfärsbiffar (hade missräknat lite igår och hade köpt mat till halva kvarteret) och klyftpotatis, och sedan åt vi godis, drack julmust (my favorite!!) och kikade på Bonde Söker Fru och Berg Flyttar In. En riktigt skön avslutning på en träningsintensiv dag.
Myskväll med världens finaste sambo!
Nya godisskålen invigdes!
 
 
Nu är jag trött som en gammal bäver, dags att hoppa i säng. Natti natti!

 

 

 

 

Halv 8 hos mig

Igår fick vi middagsbesök av Bella&Johan! Supermysigt! Jag gjorde lammfärsbiffar, klyftpotatis, tzatziki och en sallad. Till efterrätt blev det Gino och kaffe. Det blev ganska gott tror jag :-) Tack fina Ni för en trevlig kväll!! Å tack så jättemycket för den söta skålen och boken vi fick!!