Day 23 - A picture of yourself and a family member.

Här är hela min fina, underbara, älskade familj!
Ni är världens bästa!!!
LOVE <3

Sunday = Funday

Godmorgon!
 
Idag är det söndag! Jag tror faktiskt att det är min favoritdag på veckan. Det känns så lugnt och skönt med söndagar. Även fast jag jobbar idag så är det mysigaste dagen att jobba på. Kunderna är mindre stressade och mer pratglada :-)
 
Efter jobbet kommer A och hämtar upp mig. Vi ska åka till Lidingö för att kolla på en lägenhet.
Spännande!
 
Jag tänkte passa på att varna er om att det finns skumma filurer på blocket om ni letar lägenhet. Jag svarade nämligen på tre annonser inom en vecka, som jag senare insåg att de hette samma sak: Ewa Dalqvist. När jag sedan fick mail tillbaka från "henne", så hette "hon" Johan Waktare och var en läkare från England, som hade köpt EN lägenhet till son när han pluggade i Sverige, men nu hade han flyttat till Portugal, och lägenheten skulle hyras ut på obestämd framtid. När jag fick tre likadana svar från Johan Waktare och att han köpt lägenheten till sin son, så börjar man ju bli misstänktsam. Varför använder han olika namn? Ewa Dalqvist/Johan Waktare? Varför hade hans son tre lägenheter när han pluggade i Sthlm, räcker det inte med en? haha..
A googlade detta och fann att massa människor hade råkat ut för Johan Waktare eller andra brittiska läkare som hyrde ut lägenheter i Sthlm, och när de mailat tillbaka så ville han ha förskottsbetalningar. 
Jag svarade förstås inte för att jag tyckte det verkade vara något lurt.
AKTA ER FÖR SKUMMISAR!
 
 

Jag håller på att packa lite...

Gissa vart jag ska på tisdag? :-)
 
Alla dessa korten är tagna 10/10/10. Så nu förväntar jag mig mys-höst-väder, och inte regn-rusk-höstväder som hemma i Sverige...